Нито армията, нито системата ни за сигурност са изолирана от

...
Нито армията, нито системата ни за сигурност са изолирана от
Коментари Харесай

ОБВИНЕНИЯТА В ШПИОНАЖ ЗА РУСИЯ: Тагарев с първи коментар

Нито армията, нито системата ни за сигурност са изолирана от обществото ни. То е подложено на остра масирана осведомителна обработка и на нея от време на време се поддават и чиновници на системата за сигурност. Това сподели в изявление за бТВ министърът на защитата Тодор Тагарев.
Коментарът му бе във връзка днешната акция в ГДБОП и ДАНС, където все още тече следствие за шпионаж в интерес на Русия.
По мотив визитата в Съединени американски щати, Тагарев съобщи: „ Имам уговорена среща на доста високо ниво в Пентагона, която ще проведа онлайн “.
Министърът на защитата акцентира, че за България е извънредно значимо да поддържа органични и перманентни връзки със Съединени американски щати като наш стратегически сътрудник.
„ Начинът да подсигуряваме защитата си е като влагаме в личните си качества, само че и като работим дружно с нашите съдружници от НАТО, което включва разполагане на избрани типове системи “, сподели Тагарев.
„ Путин води политика, която води до милитаризиране на Черно море, то е поле на интензивни военни дейности. Не можем да стоим в профил и да гледаме, ние би трябвало да търсим решение “, безапелационен бе министърът.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР