Nissan анонсира подробности за новата версия- 2021 година, на първия в

...
Nissan анонсира подробности за новата
версия- 2021 година, на първия в
Коментари Харесай

Nissan анонсира LEAF 2021

Nissan анонсира детайлности за новата версия- 2021 година, на първия в света изцяло електрически всеобщ електромобил- LEAF, която дава обещание забавни новости, свързани съществени с развиването на технологичната база на модела.

Основен акцент при Nissan LEAF 2021, който марката стартира на пазара от този месец, е въвеждането в оборудването на електромобила на новата специално разработена AVAS (Acoustic Vehicle Alerting System) Canto аудио система за предизвестие на околните при придвижване.

Nissan LEAF 2021 предлага допълнителна сигурност и комфорт, посредством на подобрените си системи за асистиране на управлението, модул за безжичен достъп до интернет, Apple CarPlay и Android Auto интеграция за мобилни телефони, системите Intelligent Blind Spot Intervention (IBSI) и Intelligent Rear View Mirror (IRVM), които са част от общоприетото съоръжение на електромобила, и други.

LEAF 2021 се предлага във версия с батерия 40 kWh в равнищата Visia, Acenta, N-Connecta и Tekna, и с акумулаторен блок с потенциал от 62 kWh при Acenta, N-Connecta и Tekna.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР