Нинова се позовава само на определен абзац. Който е обобщение,

...
Нинова се позовава само на определен абзац. Който е обобщение,
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: БСП успява да разделя хората и да ги кара да мразят нещо

" Нинова се базира единствено на избран абзац. Който е резюме, а даже и не е адресиран към нея. Ако тя държи да се базира на тези документи, то дано от ГЕРБ имаме опция да си обследваме “. Това сподели в изявление за Българска национална телевизия шефът на правната комисия Данаил Кирилов във връзка документите, който лидерката на Българска социалистическа партия сподели на 5 декември.
" Може би е правилно, че 1998 година е имало сигналт от КТ „ Подкрепа “. Но въпросът е – „ Какво е било проверявано? “. Нинова просто споделя „ Аз отидох “, но е отишла единствено, с цел да занесен документи “, отсече депутатът от ГЕРБ.
" Нинова твърди, че е правист, само че в случай че се базира на документи трябваше да го направи по-прецизно и правилно ", отсече шефът на правната комисия.
" Предполагам, че сътрудниците от Българска социалистическа партия ще се опитат да засипят основния прокурор Сотир Цацаров с какви ли не въпроси. Но е значимо да отбележим, че той не е задължен да дава отговор ", посочи Кирилов.
" Българска социалистическа партия съумява да разделя хората и да ги кара да ненавиждат нещо. Това, което обявиха през вчерашния ден от Българска социалистическа партия за частните лечебни заведения е чист популизъм ", безапелационен е Кирилов.
В коментар за опазването на здравето Кирилов разяснява: " Проблемът на лечебните заведения не е в правната им организация, не е в това, че са търговски сдружения. Това са квазитърговски сдружения, с цел да може да се съблюдава организацията и отчетността. Но те не са изначално задължени да генерират облага. Това не е измислено от ГЕРБ, нито от тройната коалиция. "
Относно царските парцели Кирилов съобщи, че " в съответния случай във връзка с тези наследници имаме неравнопоставено отнасяне и има една юридическа последица, която ги лишава от опцията да възстановят действително собствеността, такава каквато множеството притежатели са имали с помощта на реституцията. Действително решението е с нов закон, това е указано и в решението на Народно събрание. "
Същевременно, за царските парцели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изрично сподели, че Българска социалистическа партия няма да взе участие в писане на закони за тези парцели. Нейната позиция е, че съдът би трябвало да реши и към този момент взема решение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР