Никулден тази година пристига и с Царската, известна още и

...
Никулден тази година пристига и с Царската, известна още и
Коментари Харесай

Никулден идва с божествена вибрация

Никулден тази година идва и с Царската, известна още и като Божествена осцилация, сочат знаците на астрологията.

Никулден е на 6.12.2018, а вибрациите, които носи денят, са 11 и 20. Вибрация 11 е съдбовната осцилация на деня, която се получава, като се съберат 6+1+2+2=11, където последната двойка е от годината, а сборът е еднакъв на 11 или при съкращаване се получава осцилация 2. Кармичната осцилация на деня е 20, което се пресмята по следния метод " 6+1+2+2+1+8=20 или при съкращаване на осцилация 20 получаваме също единична осцилация на цифрата 2.

Вибрация 2 или 11 носи естетика, чувство за поддръжка, успокоение, а също по този начин се свързва с ангелска поддръжка и Божие божество. Не слуачайно осцилация на цифрата 11 е Царската осцилация или вибрацията на Божието проявяване. Връзката сред празниците е доста тънка, тъй като на Никулден може да се облажи човек и да хапне рижа, в случай че съблюдава строго постите.

В астрологията числата 2 и 11 се свързват с майката природа, със зачатието и пробуждането на природата, проявяването на нов живот и избавление. Понякога числата се свързват с аномалии в природата. За да няма спекулации с числата и тълкуванията, те са просто един ориентир, с цел да можем ние хората да се огледаме в тях и да разберем своите недостатъци. Те са връзка сред нас самите и нашите персонални дейности, написа "Астро Телеграф ".

Празниците носят естетика, а когато два празника имат общи трептения, то се заформя начало на един нов преход, стартират от тестванията и уроците за всеки един от нас.

Вибрацията на 2018 година също е 11, което прави празника с двойно по-силна ененргия и Божие божество. Все отново осцилация на числата 2 и 11 дава обещание избавление, тя е обвързвана с деца, появяването на деца и чистотата на душите им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР