Никоя дреха не въплъщава атмосферата на най-светлия празник, както топлите

...
Никоя дреха не въплъщава атмосферата на най-светлия празник, както топлите
Коментари Харесай

Коледен моден хит за 2018-а: Пуловер с еленчета

Никоя дреха не въплъщава атмосферата на най-светлия празник, както топлите коледни пуловери в ярки цветове. Закачливите щампи внасят въодушевление в тоалета, плетките са настоящи през цялата година, а наситените коледни цветове като алено и зелено вършат пуловера съвършен избор за празника.

Като фамилен празник Коледа оставя обичайните фешън правила на назад във времето и слага акцент върху уюта. Това обаче не значи, че нямате опция да изразите своя персонален усет посредством празничния си тоалет. Коледните пуловери нормално са в класическата алена, зелена и бяла гама. Най-популярният цвят за празниците и тази година, който изцяло ще ви потопи в атмосферата на Коледа, е аленото. Тъй като той не е подобаващ за носене от глава до пети, множеството дами избират да го употребяват единствено като акцент във визията си.

Обърнете внимание на кройката на дрехата, в случай че сте избрали втален модел за празничния си тоалет. Червеният цвят не прости никакви дефекти във фигурата, което дава още едно предимство на необятните зимни пуловери. Можете сами да определите най-подходящия колорит на аленото по отношение на своя вид кожа. Наситените оттенъци отиват на тъмния загар, а ярките нюанси и оранжево-червеното са подобаващи за светла кожа. Класическото алено в никакъв случай няма да излезе от мода, по тази причина без значение дали сте заложили на рокля, туника, пуловер, аксесоар или маникюр в този цвят, си гарантирате настояща и празнична визия.

Изключително съвременен е изумруденият (смарагдов) нюанс на зеленото. Този колорит стои луксозно върху материи като кадифе, сатен, кожа и дантела. Освен че е подобаващ за празничните дни, изумрудът наподобява елегантно, първокласно и скъпо. Цветът прави мощно усещане без да е прекомерно ослепителен или настойчив. За да внесете още повече изискан в тоалета, прибавете златисти бижута или аксесоари към смарагдовата си рокля и довършете визията със секси червило в наситено алено. Ако отивате на празненство, заложете на изумрудена рокля в композиция с черно. Черни обувки, чанта и бижута ще накарат зеленото да изпъкне и ще създадат тоалета още по-изискан.

Домашните плетки са шлагерът на есента и зимата през 2018/2019-а. Важи правилото е, че колкото по-щура и ексцентрична е щампата на пуловера, толкоз по-модерен е той. Дебелите плетени пуловери може и да не са измежду най-популярните аутфит хрумвания за новогодишната нощ, само че са безспорен любимец за Бъдни вечер и Коледа. Дизайнът на закачливия коледен пуловер може да съдържа безусловно всичко, обвързвано с празника, за което се сетите - Дядо Коледа, еленчета, шейни, клончета имел, захарни пръчки, снежни индивиди, пингвини, снежинки, текстове от обичани песни и други Със сигурност ще предизвикате коледния дух на тези към вас, а топлата материя ще ви защищити от студовете. Допълнителен плюс на плетките е, че стоят добре с карето, което също е измежду горещите трендове тази зима.

Коледните пуловери се съчетават както с панталони и деним, по този начин и с поли. Можете също да ги носите с риза като оставите реверите й да се подават отдолу под яката на пуловера. Такава визия е подобаваща и за офиса. Добавете чифт топли ботуши, с цел да завършите зимния тоалет със жанр. Забавният коледен пуловер е практична, универсална дреха на налична цена, която е и чудесна концепция за подарък.

Любителките на роклите би трябвало да потърсят по-плътен и топъл модел. Коледните и новогодишни празници са съвършеният миг да експериментирате с алено, синьо, жълто, розово, зелено и други ярки цветове. Избягвайте роклите с цепки или голи плещи и не забравяйте да добавите боди, което ще ви държи топло. Завършете празничната визия с чифт боти или ботуши над коляното.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР