Никос Вертис е едно от първите големи имена, които идват

...
Никос Вертис е едно от първите големи имена, които идват
Коментари Харесай

Никос Вертис: Рядко съм се чувствал така, както се чувствам преди концерта си в София


Никос Вертис е едно от първите огромни имена, които идват у нас, откакто концертната сцена още веднъж стъпи на краката си. Истинското му име е Арванитидис. Наричат го най-желаният ерген на Гърция.

Подобно на всички свои сътрудници, на Вертис също му се наложи да анулира участията си по време на пандемията.



Едно от най-големите му стремежи, както самият той споделя, е да няма нещастни хора по света.

„ Трябва да намерим метод да променим настроението на света “, сподели музикантът в изявление за Петя Дикова по bTV. “Защото в сложни интервали, в тежки обстановки, точно артистите са виновни и могат да трансформират настроението. Ние сме тези, които забавляват, които могат да развличат. Надявам се, че ще си свършим работата добре. Още повече се надявам в бъдеще да няма войни, да няма нещастия по света.

Той изнася концертите си в събота и неделя, само че не смята, че по този метод губи времето си за отмора, защото най-щастлив се усеща, когато е на сцената.



„ Трудното идва когато дойдат другите задания и задължения от седмицата, които не виждате - работата в студиото, подготовката на шоуто, подготовките са изключително сложни “, изясни той.

Един от правилата на Никос Вертис е да отклонява предложения да пее на персонални събития. Миналото лято артистът е отказал да пее на женитба за хонорар от 1 милион евро.

„ Предпочитам да дойдат хиляди хора и да видят шоуто “, разкри той. „ Искам да им покажа, че в действителност почитам това, което вършат за мен. Че почитам любовта и поддръжката, която ми дават. Аз би трябвало да им я върна. Затова върша най-хубавото, на което съм кадърен на сцената. А когато зад тила си имаш хубава продукция и оркестър, по този начин демонстрираме на публиката, че я почитаме. Че й благодарим за поддръжката. “

Както отива на всяка звезда, Никос Вертис си има дискотека и всяка събота и неделя изнася грандиозно шоу пред 2 500 души. Само паркингът на клуба му в Атина е за близо 600 коли.

„ Българите и гърците доста си наподобяват и музиката ни е сходна. Българската аудитория знае доста от песните ми. Много съм благополучен като стартира някоя известна ария и видя публиката да полудява - те знаят текста на гръцки, пеят и танцуват. “



Тъй като концертът му в София се отсрочва към този момент два пъти, музикантът чака събитието да е заредено с сила.

„ Всеки ден прочитам известията, които моите другари в София ми изпращат, виждам, че и те са нетърпеливи. Мисля, че ще бъде като детонация от танци, музика и споделена сила. А аз доста рядко преди концерти имам сходни чувства. “

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР