Николина Ангелкова с официална позиция по отношение на снимките ѝ

...
Николина Ангелкова с официална позиция по отношение на снимките ѝ
Коментари Харесай

Ангелкова: Познавам Живко Коцев по-малко от година. Моята работа е предимно в чужбина

Николина Ангелкова с публична позиция във връзка с фотосите ѝ с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

„ Във връзка с медийни въпроси, мнения и внушения желая да изясня следното: Познавам господин Живко Коцев по-малко от година. За този къс интервал сме се виждали както на обществени събития, по този начин и по мотиви. Никога не съм се интересувала и не знам детайлности за работата му. Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и Министерство на вътрешните работи привкус. Подчертавам, че нямам информация за активността на хора, свързани с господин Коцев. Моята работа е най-вече в чужбина, а в България не осъществявам никакви професионални действия, свързани с администрация и институции, с цел да не сътворявам декор и спекулации заради биографията ми в изпълнителната власт и политиката “, написа тя.

„ Нямам какво да укривам, само че отхвърлям да влизам в политическа конспирация и името ми да бъде употребявано от политически съперници в какъвто и да е тълкувателен подтекст. Ще спомагам на способените органи с истината, в случай че бъда потърсена “, добавя Николина Ангелкова.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР