Николета Маданска и Антон Хекимян са посланици на „Българската Коледа“.

...
Николета Маданска и Антон Хекимян са посланици на „Българската Коледа“.
Коментари Харесай

Посланик на "Българската Коледа": Да помогнем с пари, но и с отношение

Николета Маданска и Антон Хекимян са посланици на „ Българската Коледа “.

„ Радвам се, че имам достойнството на бъда дипломат на „ Българската Коледа “, тъй като това не е единствено един ден в годината, в който се събират пари или някой приканва да се пращат есемеси. Променя се с това, че от ден на ден хора с увлечени в този развой, че съумяваме даже с нашите истории, които описваме на феновете, да достигнем до сърцата на повече хора. Това е нещото, което пък е нашата идея – да демонстрираме тези истории, да не остават скрити зад стените, тъй като това е най-голямата болежка и на част от децата, за тези които схващат. Нашата обща задача е да помогнем с пари, само че и с отношение “, сподели водещият на „ Тази заран “.
Българската Коледа: Да проходиш на 10 години Божидара е с детска церебрална парализа и е едно от децата, на които самодейността „ Българската Коледа ” подарява средства за лекуване
„ Трябва да престанем да се разделяме на заболели и на здрави, това на първо място са едни деца. И би трябвало да се разбере, че тези деца и фамилиите им не са жертви. Те са едни изключителни бойци в действителност. Те и техните фамилии носят извънреден дух, за тях всяка една крачка, която вършат, е голям напредък”, уточни и Николета Маданска в предаването „ Тази неделя” по bTV.
„ Българската Коледа ” зарадва с нов уред неонатологията в Плевен Отделението по физиотерапия се снабди с уред за ударно-вълнова терапия
Антон Хекимян добави, че апаратурата, на която залага „ Българската Коледа “, е другият огромен проблем: „ Това са единствено едни апарати, само че освен, те са апарати със сърца, тъй като зад тях стоят лекарите, медицинските екипи, които могат да създадат ранна диагностика, в случай че нещо се случи “.

Според Николета Маданска страната би трябвало да трансформира в приоритет грижата за тези деца, тя прикани да се фокусираме върху това, което работи, и да го подкрепим. Тя прикани още да сътворяваме положителни вести, като оказваме помощ.

Можете да подкрепите „ Българската Коледа “ със известие на номер 1117 или с позвъняване на 0900 1117.

bTV ще излъчи концерта на „ Българската Коледа “ на 25 декември от 20:00 ч. с водещи Лили Боянова и Владо Пенев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР