Николета Лозанова навърши 32 години с умопомрачително парти в най-луксозния

...
Николета Лозанова навърши 32 години с умопомрачително парти в най-луксозния
Коментари Харесай

Николета Лозанова празнува рожден ден с дрехи за 50 бона и тайно парти като малка сватба

Николета Лозанова навърши 32 години с умопомрачително празненство в най-луксозния нощен клуб в София. Събитието се трансформира в съществена тематика на диалози и мнения за българското светско общество заради своя мащаб и обсег. Всъщност малко на брой са родните звезди, които могат да си разрешат толкоз скъпо и класно празненство за своя рожден ден, оповестява " Флагман ".

Bedroom premium club бе изцяло видоизменен в приказно ледено кралство от седеф, сапфири и диаманти. Ето и извънредни елементи от вечерта, за която всички приказват.

Гостите на тайното празненство получават своите предложения по извънредно необикновен метод - под формата на сладкиш с надпис „ Kiss me on my birthday. Eat and keep the secret “. Самата Николета упорства никой от гостите да не разкрива авансово за събитието. Списъкът с поканени е тъкмо 77. Каква е символиката на тази цифра обаче остава загадка.

Не е загадка обаче, че за вечерта са поръчани над 100 литра първокласно френско шампанско, което е било главният акцент на събитието. Кетърингът е точно селектиран с изискани гурме деликатеси, множеството от които с обичания на Николета бял трюфел „ Алба “.

Тортата е същинско произведение на изкуството, която е висока над метър и тежи 15.400 кг. За нейната направа са били нужни над 12 часа, а в основата си съдържа вариации на скъпоценни камъни.

Сред гостите на Николета са Жени Калканджиева, Мартин Карбовски, Андрея, Христо Сираков, Ванко 1, Тита, Папи Ханс и Златка Димитрова с формалната си половинка Кирил Танев.

По време на вечерта Николета сменя три тоалета от Haute Couture 2020 сбирката на обичания си дизайнер Филип Плейн.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР