Николета Лозанова е новият собственик на хитовия столичен бар Grande

...
Николета Лозанова е новият собственик на хитовия столичен бар Grande
Коментари Харесай

Ексклузивно! Николета Лозанова ли е новият собственик на бар номер 1 в София Grande?

Николета Лозанова е новият притежател на хитовия столичен бар Grande bar and Diner. Такава клевета броди из елит средите, научи HotArena

Светски персони разясняват, че Лозанова има особено отношение към заведението, което не било единствено от позицията й на удовлетворен клиент. Като индиректно доказателство, че в клюката може да има доза истина е и фактът, че единствено в границите на една седмица НиЛо пуска в персоналния си Facebook профил цели три поста за бара. На 22 октомври тя уведомява почитателите си, че в Grande към този момент работи неповторимата зимна градина.

На 26-и пуска рекламния афиш за Хелоуин празненство там. И отново на същата дата, разгласява инфо, че заради огромния интерес към празненството наличие ще се обезпечава единствено с предварителна резервация.

Отделно Лозанова беше на купона, по случай откриването на бара при започване на лятото, а по-късно и постоянно си публикуваше фотоси от там. Като да вземем за пример по какъв начин хапва неповторим шоколадов десерт.

Нашумелият Bar & Dinner „ Grande ”, който е разположен в базата на БФС в кв. „ Бояна “ е обичаният ресторант на редица спортисти и футболни представители – Николай Михайлов, Валери Божинов, Стилиян Петров, Емил Костадинов и доста други. За Николета не за първи път се приказва, че е направила вложения в разнообразни бизнеси. Например не са малко хората които считат, че тя в действителност е същинския притежател на студиото на фризьора Венелин Кондаков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР