Николай НанковФейсбукСега и една по-странична тема от случващото се в

...
Николай НанковФейсбукСега и една по-странична тема от случващото се в
Коментари Харесай

Николай Нанков към РДНСК-Софийска област: Вършете си работата, не се занимавайте с интриги!

Николай Нанков

Facebook

Сега и една по-странична тематика от протичащото се в Народно събрание през днешния ден. Но тя е доста показателна за целия обсег на машината за операции, впрегната против нас.

Утре сутринта ще се организира обективен митинг на поданици на с. Пролеша пред стационарните камери на Националното тол ръководство на първокласния път към селото.

Дотук добре.
Но на какво се натъквам през днешния ден. Подчиненият на министър Шишков шеф на РДНСК-Софийска област в свое публично писмо е излъгал, че няма издадено позволение за градеж за рамката и инсталираните на нея камери. Колко комфортно - още веднъж неприятните от ГЕРБ да са отговорни за нещо!

За тяхно голямо страдание обаче и това не е правилно.

След като се подвигна звук по тематиката, въпреки на много ниски честоти, същият този шеф незабавно, още през днешния ден издава второ писмо, по същия проблем, че към този момент се е намерило разрешението за градеж.

Такааааа… Отново ставаме очевидци на нещо безобразно. Може би дребно като тематика, само че извънредно безочливо. Хората, отговорни за казуса на жителите на с. Пролеша, се пробват с обикновени административни трикове, неистини, ДОКУМЕНТИ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ да набеждават и да трансферират проблеми от болната глава на хубавичко.

Вземете да си свършите съответно работата, а не да се занимавате с интриги и набеждаване. Като в този момент го играете доста загрижени, за какво оставихте да се натрупат десетки, стотици санкции на водачите за едно и също нарушаване?! И не е единствено казусът в Пролеша. Като имахте проблем с празнина в закона, както през вчерашния ден се оправдахте пред депутатите от районна комисия, за какво 2 години не подготвихте нищо и не внесохте в някое от последните Народни събрания законодателни промени?! Нима не знаете, че Министерски съвет също има законодателна самодейност?! Аз знам отговора на въпросите. Дано и пострадалите са ги разбрали.

Само още нещо в умозаключение. Отново ние от ГЕРБ ще оправяме проблемите, които вие създадохте. Защото още при започване на месец декември внесохме в Народното събрание законопроект по тематиката.

 

Докато бъде признат, вие просто си вършете работата и не допускайте сходни безобразия.

P.S. Прилагам и малко документи по тематиката - двете противоречащи си писма на началника на РДНСК Софийска област и разрешенията за градеж.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР