Николай Банев: Ще съдя България в СтрасбургЩе съдя България в

...
Николай Банев: Ще съдя България в СтрасбургЩе съдя България в
Коментари Харесай

Николай Банев: Ще съдя България в Страсбург

Николай Банев: Ще осъждам България в Страсбург
Ще осъждам България в Страсбург. Това сподели в правосъдната зала обвиненият Николай Банев, чието изменение на мярка от задържане под стража в по-лека се гледа от Апелативния профилиран углавен съд, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Като претекст за решението си Банев уточни, че търпи пропуснати изгоди. "В момента приготвям приватизация на сдружение в друга страна и до момента в който съм в ареста изгубвам пари. Това ще коства скъпо на България, тъй като ще осъждам България в Страсбург", съобщи пред съда Банев и упрекна прокуратурата в изборен асортимент на очевидци.

"Още при започване на процеса предизвестих прокуратурата за две свидетелки, които са тежко обвързани с престъпни лица, само че тя не го взе предвид", съобщи още той.

[i]Бизнесмените Николай Банев и брачната половинка му Евгения бяха предадени от френските управляващи на проверяващия екип от Специализираната прокуратура на 6 декември 2018 година Наказателната отговорност на Николай Банев и Евгения Банева се ангажира за 7 закононарушения от общ темперамент. Според прокуратурата от 2005 година до задържането им в Ница Баневи източили четири предприятия, укрили десетки милиони налози и изпрали повече от 1 милиарда лева [/i] /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР