Николаос Цитиридис посрещна новия тв сезон с ново и още

...
Николаос Цитиридис посрещна новия тв сезон с ново и още
Коментари Харесай

Цитиридис ще се пръсне! Качи рекордните 30 кг само за година и половина

Николаос Цитиридис посрещна новия тв сезон с ново и още по-едро тяло, видя „ Уикенд ”.

Водещият на вечерното предаване на Би Ти Ви едва-едва се събира в кадър, а стилистите се чудят по какъв начин да го облекат по този начин, че да наподобява по-слаб. Всички фенове на „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” забелязах, че бедрата, коремът и задните елементи на усмихнатия гологлавец са станали двойни.

„ Явно напълно се е отпуснал през лятната си отпуска. Набухнал е като надуваема кукла. Трябва неотложно да спре обичаните си гироси, дюнери и вафли ”, разяснява фен на вечерното шоу, което замести това на Слави Трифонов.
Някой от екипа е обучил гърка да държи краката си като жена. Николаос редува левия и десния крайник, като първо поставя единия начело, а след това другия, само че в никакъв случай един до различен, тъй като гледката би била плашеща.

Вечерното шоу се завърна в ефира на Би Ти Ви този понеделник , а първите посетители на тв водещият бяха артистът от паметния сериал „ Дързост и хубост “ - Рон Мос, по-известен като Рич Форестър, и лекоатлетката Ивет Лалова. Веднага след края на първия епизод, от предаването разпространиха фотоси на Цитиридис с гостите си. От фрагмента с Ивет си личеше голямото напълняване на гърка, само че фотосът изчезна изненадващо единствено няколко часа след публикуването му. Най-вероятно е заличен, тъй като показваше тялото на Николаос в неприятна, само че действителна светлина.

Додо, както го назовават приятелите му, има проблем с килограмите още от тийнейджърските си години. Младият водещ постъпи на работа в Би Ти Ви с стоманен ултиматум, който го задължил да отслабне с 35 кг. Наследникът на Слави е тежал към 120 кг. Водещият на вечерното шоу се стопил с мъчителна диета и спорт. Малко след старта на шоуто 27-годишният грък още веднъж стартира да яде отпадъци, да не спортува и последователно върна част от тежестта си единствено за няколко месеца. Днес, година и половина след първия епизод на „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, гъркът съвсем е възвърнал тежестта от най-дебелия си интервал. Той още веднъж приближава 120 кг, като има площад да наддаде още сланинки над така и така едрото си тяло.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР