Никола Ракойевич, старши треньор на черногорския Сутиеска, се надява неговият

...
Никола Ракойевич, старши треньор на черногорския Сутиеска, се надява неговият
Коментари Харесай

Ракойевич: Трябва да изненадаме Левски, който си закри тренировките

Никола Ракойевич, старши треньор на черногорския Сутиеска, се надява неговият тим да в профил Левски и да играе още веднъж против Хайдук, както преди 30 години в шампионата на някогашна Югославия. Той даде изявление за хърватския уебсайт slobodnadalmacija.hr единствено пет дни преди първия мач сред Сутиеска и Левски в София.

" Дай Боже да играем против Хайдук, тъй като това ще значи, че сме отстранили Левски. Следя хърватското състезание по малкия екран, само че нямам желание да го разясня в този миг. Помня добре и мощните години на Хайдук, когато тимът разполагаше с доста първокласен състав. Отборът има последователи даже тук, в Никшич ", сподели той.

" Надявам се да стигнем до мач с Хайдук, тъй като по този начин ще си спомним за отминалите години, в които играехме в едно състезание (за последно през 1987/1988). Преди това обаче би трябвало да изненадаме Левски. В момента те упражняват край София и тренировките им са закрити. Нямаме доста информация за тях ", добави треньорът на Сутиеска.

Ракойевич е играл за Сутиеска през цялата си кариера - сред 1975-а и 1989-а година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР