Никол Станкулова чака бебе и вече позира гордо с наедряващото

...
Никол Станкулова чака бебе и вече позира гордо с наедряващото
Коментари Харесай

Никол Станкулова чака бебе

Никол Станкулова чака бебе и към този момент театралничи гордо с наедряващото си коремче. Само след месец-два синоптичката ще излезе в майчинство, с цел да се наслаждения на най-великия миг от живота на всяка жена.

"Нямам право да разясня това. Вие си правете изводите от думите ми. " Това показа майката на Никол Станкулова – Елена, пред "България Днес ", като не отхвърли новината за щастливото събитие в фамилията си. Самата Никол не желае да разяснява обстановката.

От няколко месеца насам настойчиво се твърдеше, че моделката с тапия на математик чака правоприемник, само че до неотдавна това не беше правилно. Самата Никол даже опроверга изказванието. С днешна дата бременността е реалност.

Никол и приятелят й. Снимката вижте ТУК.

С днешна дата красивата водеща продължава да осведоми феновете за времето и по всичко проличава, че е повече от щастлива. Синоптичката пробва все по-упорито да прикрива корема си и носи единствено огромен размер облекла. Въпреки необятните туники и рокли почитателите на лъчезарната брюнетка от дълго време разобличиха тайната и в интернет форумите на малкия екран към този момент залагат какъв ще е полът на бебето.

В формалните профили на Никол тя разгласява остарели фотоси, на които към момента не проличава заобленото й коремче. Но на една от последните то към този момент се вижда.
В ефир обаче тя не може да се скрие, само че усмивката й я издава. Очаква се Никол да слезе от екран чак в последните месеци от бременността си, защото работата не я затруднявала, а и самата тя е много прецизна.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР