Никога не съм бил привърженик на Путин. Той не е

...
Никога не съм бил привърженик на Путин. Той не е
Коментари Харесай

Министър Гьоков: Не знам дали Путин е агресор

" Никога не съм бил последовател на Путин. Той не е изразител на някакви социалистически хрумвания и идеали и управлява доста огромна и сериозна страна ", сподели общественият министър Георги Гьков за предаването на Нова Тв ``Здравей България``. Повод за изявлението му са обвиненията, че Българска социалистическа партия води проруска политика и че поддържа Владимир Путин.

" Аз не знам дали Путин е агресор, зависи какво влагаме в това ", отговори министърът на въпрос какъв въпреки всичко е съветският президент - деспот, агресор или човек, който пази границата на страната си от евентуални набези, Гьоков отговори, че ``с оглед на обстановката можем да го оценяваме всячески - и като деспот ". Според министъра Путин ``напада, само че никой не ни споделя каква е повода за това``.  

Гьоков не се ангажира да даде точна оценка за дейностите на съветския президент, които бяха наказани от съвсем целия свят. ``Историята ще даде оценки на това какъв е Путин сега. Но аз и Българска социалистическа партия сме осъдили изрично войната. Няма по какъв начин естествена партия и естествен човек да приветства това ", съобщи той.

Далеч по-категорично се изрече министърът по отношение на прекъсването на съветския газ, като съобщи, че това ``ще се отрази съществено на ръководещата коалиция и може да събори държавното управление ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР