Никога не е излишно човек да почерпи съвети за красотата

...
Никога не е излишно човек да почерпи съвети за красотата
Коментари Харесай

Tайната за красота на Миранда Кер е сок от нони

Никога не е ненужно човек да почерпи препоръки за хубостта от точно от Миранда Кер.

С ръка на сърцето можем да признаем, че не си спомняме в миналото да сме я виждали в неприятна форма. Дори и когато просто се разхожда с дребния си наследник, 29-годишната моделка провокира благородна злоба: чиста и сияеща кожа, жизнен взор, здрава коса. 

Козметиката, която Миранда употребява – Kora Organics

Но 29-годишната хубавица употребява опцията също по този начин да промотира и своята лична линия био козметика – Kora Organics. Миранда показа, че гладката си и блестяща кожа тя дължи освен на нейните артикули за грижа за кожата, само че и на един специфичен балсам, който пие от 11-годишна – сока от полинезийското растение нони.

Защо сокът от нони е суперхрана

Според моделът това е тайната й за поддържане на младостта, тъй като растението е мощен антиоксидант, подтиква имунната система и усъвършенства храносмилането. Миранда разкри, че екстрактът от нони е основна съставна част и в козметичната й линия.

Миранда показа и правилото, който съблюдава във връзка с грижа за тялото:

“Ръководя се от философията, че хубостта стартира от вътрешната страна и по тази причина обръщам доста огромно внимание на нещата, които поставям в устата си и върху кожата. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР