Ники Михайлов и Николета Лозанова отбелязаха началото на великденските празници

...
Ники Михайлов и Николета Лозанова отбелязаха началото на великденските празници
Коментари Харесай

Ники М. и Николета купонясват на „Шушана“ в ресторант номер 1 в София!

Ники Михайлов и Николета Лозанова означиха началото на великденските празници в компанията на другари и под звуците на „ Шушана “ в тузарския ресторант Grande bar and Diner, видя HotArena.

Влюбените гълъбчета си спретнаха ваучър в лъскавото заведение в резиденция „ Бояна “ на Околовръстното, а особено за тях артистът Насо смени жанра и извърши елюбимите им и емблематични попфолк шлагери на Сашо Роман, Кали, Слави Трифонов и Наско Мантата.

Микрофонът не остана дълго в ръцете на Насо и на сцената се качи самият Михайлов. Ники сподели, че с изключение на топки може да хваща и микрофони, и изпя „ Дали съм жив “.

Към караоке празненството се причисли и фризьорът на Николета – Венелин Кондаков, който е вторият най-съществен мъж в живота й след вратаря.
Николета не се осмели да пее, а влезе единствено в ролята на оператор, който снима осъществяванията на Ники и Кондаков.

Освен на ориенталски ритми радостната компания се наслаждения и на отличното екзотично меню на началник Боби Серафимов, който е персонален готвач на някогашния национал, написа „ България през днешния ден “.

Grande bar and Diner е обичано място и на редица спортисти и футболни представители – Николай Михайлов, Валери Божинов, Стилиян Петров, Емил Костадинов и доста други. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР