Никак не ни се разделя с това хубаво есенно слънце

...
Никак не ни се разделя с това хубаво есенно слънце
Коментари Харесай

24 стайлинг идеи с палтата, които ще носим тази зима

Никак не ни се разделя с това хубаво есенно слънце на открито, само че скоро ще се наложи да извадим най-топлите от дрешника си. И най-елегантните, несъмнено! Затова взехме решение да ви представим една селекция от моделите, които ще бъдат настоящи и този сезон.

Обемните teddy bear палта, в които уютно се сгушвахме още предходната зима, можете да запазите и за тази, изключително в случай че са в добре познатите ни светли и бежово-кафяви тонове. Моделите от изкуствена кожа с косъм също се завръщат на стилния подиум и още веднъж се открояват измежду сивотата на града с по-интересни тълкования.



Класическото camel палто наложително участва в зимния ни боеприпас от must have неща и елегантно ще го носим с костюм за офиса или с дънки и мокасини през. Това се отнася и за моделите в сиво или екрю, които обаче тази зима бихме избрали в oversize контур за небрежни комбинации с деним и кубинки.



Няма по какъв начин да не отбележим и наличието на карето, което също ще виждаме в разнообразни цветове и превъплъщения, с което елементарно се трансформира в акцент от, изключително в случай че обичаме по-неутрални и монохромни тонове като бяло, бежово, кафяво или черно. Към него прибавяме и анималистичните десени и пепита, който също се завръща измежду трендовете.



И в случай че се чудите с какви аксесоари да носите обичаното си палто, посетете онлайн платформата, където ви чакат страхотни шопинг находки.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР