“Ние залагаме основно на срещи с хората, защото имаме с

...
“Ние залагаме основно на срещи с хората, защото имаме с
Коментари Харесай

Деян Дечев, БСП: Таван на цените среща огромна подкрепа у хората

 Open photo

“Ние залагаме главно на срещи с хората, тъй като имаме с какво да се похвалим. Последните 7 месеца бяхме в едно не леко ръководство и изпълнихме доста висок % от своите обещания. Дори всички останали партии, които са на терен се хвалят с достиженията, които ние успяхме да свършим и най-много в обществената сфера. Хората ни одобряват добре. “ Това съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България “ в Сливен Деян Дечев в ефира на БСТВ.

 

Той добави, че 10-те ограничения, които социалистите оферират са нужни, тъй като биха засегнали позитивно огромна част от семействата. „ Справедливото преразпределение на свръхпечалбите на енергийните сдружения към семействата е една мярка, която е предстояща от българските жители. Необлагането на приходите на младите фамилии до 26-годишна възраст, безплатните медикаменти за деца до 14-годишна възраст, безплатните учебници до 12 клас са неща, както и безплатните инвитро процедури са значими ограничения, които ще оказват помощ на хората “, добави Дечев за ограниченията на левицата и дефинира таван на цените и мораториума върху енергоизточниците като ограничения, които срещат голяма поддръжка у хората.

 

Петият в листата Стефан Щилянов съобщи, че социалистическата партия разчита на положителна акция. „ Най-ценното е, че хората доста съществено връщат доверието си към нас. Опонентите ни би трябвало да намерят други ограничения, в случай че желаят да стигнат до сърцата на хората, а не да употребяват нашите достижения в ръководството като техни “, добави той.

 

Според него „ Възраждане “ подчертават върху своето русофилско държание, само че това надалеч не е правилно и те заблуждават огромна част от хората.

 

„ Много неща свършихме в земеделието за 7 месеца. Преди няколко дни бяхме дружно с министър Иванов на животновъдно ревю. Хората там споделиха, че доста високо правят оценка това, което сме създали в бранша “, разяснява Дечев за свършеното в бранша на земеделието.

 

Според Стефан Щилиянов чистката на служебното държавно управление е неоснователна. „ Преди няколко дни в медиите излязоха спекулации по отношение на напоителни системи. Това, което прочетох е, че са раздавани непозволени бонуси и упреците са към самите шефове на „ Напоителни системи “. Самият аз съм шеф на Клон „ Средна тунджа “ в Сливен и самоуверено мога да кажа, че шефовете нямат такива пълномощия сами да си дават бонус. През последните 25-30 години всички построени хидромелиоративни уреди са в окаяно положение. През последните 7 месеца Министерство на земеделието, което бе ръководено от Българска социалистическа партия приготви мярка за рехабилитация на тези съоражения. Там са заложени 107 млн. лв. за тяхното възобновяване “, заключи социалистът за обстановката в „ Напоителни системи “.

 

Дечев разяснява, че левицата е твърдо за разрешаване на спора в Украйна по кротичък път. „ България може да се опази, в случай че има уравновесена позиция по тематиката – каквато беше тази на Българска социалистическа партия. Ние не позволихме да бъде изпратена военна техника към Украйна “, безапелационен бе лидерът на Сливенската листа.

 

„ Българска социалистическа партия сподели, че може да работи и потвърди, че извършва своите предизборни обещания. Показахме, че сме предвидим и сериозен сътрудник. Гласувайте, имаме потребност от вашата поддръжка “, сподели в умозаключение Деян Дечев. Стефан Щилиянов добави, че би трябвало да се гласоподава с бюлетина номер 28, тъй като Българска социалистическа партия е единствената партия, която по думите му може да възпламени искрата към огромната светлина, която би осветила затъмнена България.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР