Ние всички преминаваме през различни уроци в училището на .

...
Ние всички преминаваме през различни уроци в училището на .
Коментари Харесай

Какъв жизнен урок трябва да научите тази година: Не само Везни ще ги застигне невероятно щастие…

 63563-e1521024642632-1068x731

Ние всички прекосяваме през разнообразни уроци в учебното заведение на. Някои ни учат на самообладание, други – на храброст, а трети на действително схващане на това, което се случва в нас и към нас. Кой е най-трудният урок, който би трябвало да научат представителите на всеки зодиакален знак тази година?

1. Овен

Колкото повече се пробвате да планирате всеки подробност от вашето обозримо бъдеще, да строите тактики и да решавате какво желаете, толкоз повече вие сами се подвеждате, което приключва с възприятие на незадоволеност и неуспехи. Трябва да се научите да сте удовлетворени от всичко в сегашното и да изключите   бутона за надзор в живота си, най-малко за известно време.

2. Телец

Не можете да измамите своите усеща. Тази година ще научите, че можете да заблудите очите си, да измамите съзнанието си, само че не можете да заблудите сърцето си. Никаква хубост, благосъстояние или популярност няма да ви създадат щастливи. И колкото повече вярвате в материалното благополучие, толкоз повече губите на вятъра вашето скъпо време.

3. Близнаци

Вие сте разговорлив човек и целият ви живот се върти към връзките ви с други хора. Трябва обаче да обърнете внимание на връзката  със себе си. Разширете персоналните си хоризонти, казвайте на глас какво мислите и … рискувайте. Единственият ви асистент и избавител сте самият вие.

4. Рак

Трябва да си зададете въпроса: „ Този  човек ли съм в този момент, който желаех да бъда? “ Ако отговорът е „ не “, тогава е време да се захванете за работа. Вече сте отлагали вашето съзряване прекомерно дълго. Време е да започнете процеса на промени в живота си. Точно след една година, по същото време, просто ще бъдете удовлетворени от това какъв брой сте могли да постигнете.

 уроци
Това ще  бъде невероятна година – и освен тъй като животът ви ще се промени коренно към по-добро. За вас това ще бъде и време на надълбоко излекуване. Вече няма да бъдете удовлетворени от повърхностни  решения. Животът не би трябвало просто да наподобява добре. Трябва да бъде верен и на усет. Трябва да работите неуморно през цялата година, с цел да разрешите и най-старите си проблеми.

8. Скорпион

Тази година ще би трябвало да се научите на доверие. Изработили сте у себе си доста привички и качества, пробвайки се да контролирате колкото е допустимо повече всичко, което се случва в живота ви. Такава тактика не е жизнеспособна и макар вашите старания отново ще се провали. Освободете всичко и се отпуснете в упованието, когато в живота ви се появят наслада и положително.

 стрелец

Тази година в живота ви ще има непредвидена смяна (а може би не една), против която настойчиво се борите, макар че просто би трябвало да я приемете. Вие сами знаете отдавна, че времето на такива промени към този момент е настъпило и в последна сметка ще се съгласите с тях, макар че за вас това ще бъде много мъчителен развой.

11. Водолей

Предизвикателството, което животът ще ви сервира, ще се отнася до съществени промени във вашия бизнес, семейство и работа, макар обстоятелството, че тази година най-сетне ще почувствате, че сте постигнали осезателен триумф. Ще би трябвало да се научите на адаптивност, а вместо да се страхувате и да се съмнявате, самоуверено посрещнете всичките си страхове и ги преодолейте.

12. Риби

За вас това е  годината на завръщане към себе си. Вие отдавна  се мятате  в живота си и си намерихте доста завършения, лъвският дял от които се отнася до вътрешно противоречие със самия себе си. Беше ви мъчно и комплицирано да се справияте с проблемите, които  ви тровеха живота. Животът, който в действителност желаете и за който постоянно сте мечтали, ви чака, в случай че, несъмнено, имате смелостта да го изберете.

Още по тематиката:

Ако мислите, че животът ви е ужасяващ, най- евентуално това е по този начин!

 

Вие сте  повода, заради която не сте щастливи. Вие сте  повода, заради която ви е погълнала рутината. Вие сте отговорни за това, че имате неприятна връзка, а вие непрекъснато критикувате…

Цялата публикация

Законите на привличането: Трите основни „ Никога “

 

„ Следвайте щастието си и Вселената ще ви отвори порти там, където преди е имало единствено стени “. Джоузеф Камбъл * Трите основни „ Никога “ 1. Никога не се оплаквайте от заболявания, освен…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР