Ние върнахме центъра за взимането на решения там, където му

...
Ние върнахме центъра за взимането на решения там, където му
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Не мачкайте и не пречупвайте хората

Ние върнахме центъра за взимането на решения там, където му е мястото. Това сподели служебният министър-председател Гълъб Донев по време на доклада на активността на служебното държавно управление от началото на мандата му през януари до момента, съобщи кореспондент на  " Фокус "

" Бяха изтощителни 10 месеца, в които, до момента в който на открито спореха до къде стигат пълномощията ни, като сме назначени, защо сме определени, какъв ориентир следваме за посоката ни на развиване, ние върнахме центъра за взимането на решения там, където му е мястото - в България ", съобщи Донев.

" В последните дни всички приказват за страната, мислете за хората, те са страната. Не мачкайте и не пречупвайте хората. Този моде на връзки към този момент не работи ", сподели още служебният министър председател.

Донев счита, че изпълнителната власт би трябвало да демонстрира пред обществото каква работа е свършила. 

" Политическата аргонатност е демоде и е безполезна. Защо държим доклада ни да бъде признат, тъй като изпълнителната власт - определена или назначена - дължи доклад за за метода, по който е употрябвявала мандата да ръководи ", съобщи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР