Ние тръгваме напълно готови в кампанията за изборите. В това

...
Ние тръгваме напълно готови в кампанията за изборите. В това
Коментари Харесай

За трайно законодателство говориха Нинова и АОБР

Ние тръгваме изцяло подготвени в акцията за изборите. В това увери водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Коментарът си тя направи, откакто Българска социалистическа партия организира среща с Асоциацията на работодателските организации в България . Нинова не пожела да разяснява бавенето на оповестяването на листите от страна на другите политически партии и изоставането им по отношение на алените.

Листите на " алените " стават богати, с потенциал от хора, които имат политически опит и експертиза, както и комбиниране сред умелост и младост.

Още тази седмица Българска социалистическа партия ще показа и платформата си за парламентарните избори и ще бъдат подготвени с цялостните си листи.

Има положително комбиниране в листите на социалистите и положително нареждане в регионалните препоръки с известни лекари и експерти в региона на медицината, на техническите науки.

Българска социалистическа партия са подготвени и с рационална стратегия за парламентарните избори, с съответен проект за развиване на стопанската система и с акцент българско и родно произвеждане, разгласи Нинова. По думите й диалозите с представителите на работодателите са извънредно значими, тъй като с цел да има средства за обществена политика, опазване на здравето и обучение, би трябвало да има развита стопанска система .

Социалистите употребявали срещата с работодателските организации, с цел да чуят цели, само че и да показват предизборната платформа. Ако завоюват изборите, Българска социалистическа партия биха почнали първо с изчистване на лобисткото законодателството, както и със сформиране на експертен съвет и екип в Народното събрание с ангажимент за трайно законодателство. Между първо и второ четене се вършат неприемливи оферти , уточни Нинова.

" Законодателството е в основата на правене на бизнес ", безапелационна бе тя и настоя за прекъсване на рекета върху дребния и междинен бизнес. 780 000 фамилии с деца ще заплащат по-ниски налози. 120 000 българи биха плащали по-висок налог от това, което ние предлагаме , регистрира Нинова.

Втората цел пред " алените " е електронното държавно управление. Третият проблем са фрагментите, като би трябвало да бъдат обвързвани образованието и потребността на стопанската система. Последният проблем пред Българска социалистическа партия, който би трябвало да се промени, е финансиране и данъчна политика, като преустрояване на ББР за дребни и междинни компании.

Трябва да се заложи принцип и който да ръководи страната, да се ползва, а освен един министър-председател да обикаля и да дава обещание пари, съобщи Нинова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР