Ние сме способни да харчим за различни неща, които дори

...
Ние сме способни да харчим за различни неща, които дори
Коментари Харесай

5 евтини и ефикасни трика, с които банята ви ще заблести от чистота

Ние сме способни да харчим за разнообразни неща, които даже не са ни нужни. Когато обаче стане дума за банята, то несъмнено не е нещото, за което бихме желали да дадем пари. Все отново, има способи, по които можете да премахнете мръсотията в банята, без да инвестирате доста. В идващите редове ще уточни евтини, само че ефикасни способи, с които да почистите банята.

Сода и оцет
6 дизайнерски съвета за верен избор на огледало за банята
Огледалото е освен функционален, само че и украсителен детайл на интериора. За да изберете уместно за банята, би трябвало да вземете поради...
Прочети повече
Чували сте за тях и най-вероятно сте ги употребявали за други неща. Крайно време е да им дадете опция да блеснат и в банята. Смесете половин чаша сода и половин, като по-късно ги изсипете в тоалетната. Оставете ги за няколко часа в тоалетната и по-късно пуснете водата.

¼ сода и една чаша вода са превъзходен метод да отпушите канала. Изсипете ги и ги оставете за половин час, а по-късно пуснете водата.

Лимон за душа

Изстискайте два лимона в плик и по-късно потопете главата на душа в него. Стегнете лимона, тъй че течността да я покрива. Оставете да подейства за една нощ и на другия ден изплакнете. Лимонът е киселина и ще отстрани насъбраната нечистотия по другите отвори на слушалката.

Завесата – в пералнята
Как елементарно и бързо да почистим банята с някои кулинарни съставки?
Идеалната баня би трябвало освен да бъде дизайнерска и практична, само че и безупречно чиста. Ефикасното й разчистване може да стане не самичък...
Прочети повече
Можете да я изперете, само че не с другите облекла. Просто сложете няколко остарели кърпи, в които да се трие. След като е подготвена, още веднъж я закачете на мястото ѝ и тя ще си изсъхне. По този метод ще спестите от нова завеса, само че няма и да си съсипете облеклата. Можете да употребявате изсъхнал или течен препарат.

Блясък за огледалото

Цапа се елементарно, а замърсяванията се размазват и нервират окото. Безспорно огледалото, без значение къде се намира е същински призрачен сън за всяка една стопанка. Дори цялата баня да свети от непорочност, а огледалото е мръсно, то все едно нищо не сте свършили. За да го почистите елементарно, напръскайте го с разтвор от вода и оцет в съответствие 1:4. Избършете със суха микрофибърна забрадка.

Шампоан за ваната

Продуктът за коса може да свърши работа за почистването на ваната или душ зоната. Просто напръскайте и разнесете с подобаваща гъба и изплакнете. Това можете да го извършите и до момента в който се къпете. Така ще спестите и от вода, а и от самата влага в банята. Ако имате прозорец в банята, то го оставяйте всеки ден отворен за най-малко един час. Можете да пуснете и вентилатора, в случай че нямате прозорец, да се изпари влагата. По този метод ще предотвратите появяването на мухъл, които са сложни за разчистване и лишават време.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР