Ние сме опозиция на управлението и често имаме остри спорове

...
Ние сме опозиция на управлението и често имаме остри спорове
Коментари Харесай

Нинова: БСП и ГЕРБ сме единодушни за интеграцията на Западните Балкани

Ние сме съпротива на ръководството и постоянно имаме остри разногласия с държавното управление, само че по председателството на Съвета на Европейски Съюз и неговите цели, в частност Западни Балкани, сме единомислещи. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на срещата на левите водачи и министър председатели от Европейски Съюз и Западните Балкани.

Нинова даде образец, че ръководещи и съпротива, дружно, са изготвили общата позиция на българския парламент и дружно работят в комисиите по този въпрос.

“Интеграцията на Западните Балкани е пътят за развиването на Европа, път за непоклатимост, за мир в района, за стопански разцвет и обществени богатства. Радвам се, че Алексис Ципрас, Зоран Заев и Еди Рама са трима министър председатели от нашето политическо семейство и им искам триумф. Вярвам,че Гърция и Македония скоро ще решат разногласието за името.Имате поддръжката ни, още повече, че по време на ръководството на Българска социалистическа партия България влезе в Европейски Съюз, познаваме добре процесите, през които би трябвало да се мине, тъй че сме подготвени с всичко което можем да помогнем. Надяваме се, че и идната държава-председател и по-следващата ще одобри този приоритет, тъй че процесът, който стартира в София, да продължи и да докара до успех”, сподели още Нинова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР