Ние с проф. Анастас Герджиков сме демократичният избор за БългарияНужна

...
Ние с проф. Анастас Герджиков сме демократичният избор за БългарияНужна
Коментари Харесай

Митева: С промяната на „Дондуков“ 2 ще спрем концентрацията на власт


Ние с проф. Анастас Герджиков сме демократичният избор за България

Нужна е смяна на „ Дондуков “ 2 и тя е допустимо да се случи на балотажа в неделя – с цел да спре концентрацията на власт в една институция. Това сподели претендентът за вицепрезидент Невяна Митева на среща с жители във Варна.

Политическата система е застрашена, тревожни са сигналите, които пристигнаха от президентската институция към партиите на митинга, които изгубиха от предходните си изборни резултати – кой стъпва на гърба на тези партии, с цел да концентрира властта в нов 5-годишен мандат, попита риторично Митева. И подсети, че водачът на най-старата партия – Корнелия Нинова, е нарушила мълчанието си и е споделила за злокобно задкулисие, обслужвано с публични поръчки от служебното държавно управление.

Ние с проф. Анастас Герджиков сме демократичният избор за България, сподели Митева. И подсети думите му, че в никакъв случай няма да си разреши да влезе в ролята на проектант на политическата система. Митева прикани присъстващите преди балотажа да се извърнат и към околните си, и към своите съперници и да им кажат, че вотът е мажоритарен, избират се персони и двамата с проф. Герджиков са алтернативата. „ Нашата политика е на протегнатата ръка, на положителната дума - задачата ни е обединяване на всички българи. Трябва да се обърнем с добра дума към всички, които са разколебани “, сподели още Митева.

Политическата рецесия унищожава всичко градивно в страната, сподели Митева. И подлага на критика служебното държавно управление, което не поставя старания за справяне с рецесиите в страната. „ Нима всеки не се сблъсква с растящите поради инфлацията цени? Чака ни тежка зима “, сподели тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР