Ние приемаме участието ни в кабинета като гарант за социална

...
Ние приемаме участието ни в кабинета като гарант за социална
Коментари Харесай

Нинова се сбогува с пленарна зала и обеща високи заплати и пенсии

Ние одобряваме присъединяване ни в кабинета като поръчител за обществена грижа и правдивост. Българските деца и младите фамилии са предпазени, тъй като най-сетне след 5-годишни старания на Българска социалистическа партия, те ще бъдат обезпечени за безвъзмездни детски градини и ясли. Това съобщи в изявлението си водачът на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова , която влиза в бъдещия кабинет на " Продължаваме промяната " като министър на стопанската система и вицепремиер.

Тя се сбогува с пленарната зала ипожела триумф на депутатите в работата им оттук-нататък.
Вижте цялостния текст на съдружното съглашение сред Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ
" Продължаваме промяната " разгласиха съдружното съглашение, подписано с Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България ". Споразуме...

" Най-накрая децата до 14 година ще имат безвъзмездни медикаменти, а младите родители, които ще останат у дома, с цел да ги гледат поради коронавирус пандемията ще бъдат обезпечени с една заплата, добави Нинова. Няма да има пенсионер под прага на беднотия и ще мислим за нов модел на преизчисляване на пенсиите. Важното е, че имаме воля. За българското обучение ще има 5% от Брутният вътрешен продукт, а за културата - 1% ", добави още водачът на Българска социалистическа партия.

" Промяната на модела нито за миг няма да я забравим. Вместо еднолична власт ще има институции в България, които взимат решенията и почитат общия парламентарен принцип за разделяне на управляващите. Вместо задкулисие, ще има бистрота ", разяснява още Нинова. 

" Най-накрая нашето огромна предпочитание да ядем българска чиста храна ще стане, тъй като взехме решение страната да подтиква българските плодове, зеленчуци, мляко и месо и да понижи вноса на външна продукция за сметка на българското земеделие ", съобщи Нинова.

Тя заключи, че задачата да има здрав и просветен български народ, който работи и изкарва високи заплати и пенсии, е напът да се сбъдне.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР