Доведеният син на Преслава, който носи името на баща си

...
Доведеният син на Преслава, който носи името на баща си
Коментари Харесай

Доведеният син на Преслава - уголемено копие на сестра си Паола

Доведеният наследник на Преслава, който носи името на татко си Павел, е като уголемено копие на сестра си Паола.

Наскоро единствената наследница на певицата навърши 6 години на особено проведено празненство и до момента в който останалите медии се превъзнасяха по тематиката на тържеството и роклята на дребната принцеса, Hotnews.bg избра да притегли вниманието към доведения брат на Паола. Павел е единствено на 13 години, само че към този момент е висок колкото баща си и доведената си майка.

Момчето, което е одрало кожата на татко си, е плод на любовта на Павел с първата му жена Емилия. Двамата се разделиха поради Златка Райкова, която прелъсти бабаита. Златка и Павел изкараха дружно 3 години и се разделиха. След нея Лазаров имаше връзка с плеймейтката Мария Цветкова, която през днешния ден е певицата Ариа, а от близо 7 години е дружно с Преслава и двамата имат дъщеричка Паола.

Емилия, е претърпяла и оставила в предишното драмата към раздялата с бащата на сина й. Брюнетката от дълго време е траяла напред и има човек до себе си. Емилия, която е родом от Сандански, е сестра на небезизвестния ММА войник Мартин Емилов. Интересен факт е, че през 2012 година Мартин бе спряган за новия мъж в живота на Златка Райкова. Тогава той изрично отхвърли да има общо с плеймейтката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР