Ние от Продължаваме промяната оценяваме високо първия президентски мандат на

...
Ние от Продължаваме промяната оценяваме високо първия президентски мандат на
Коментари Харесай

Петър Куленски, ПП: Очакваме президентът да е баланс между отделните власти

Ние от " Продължаваме промяната " оценяваме високо първия президентски мандат на господин Румен Радев и госпожа Илияна Йотова, доколкото по едно време президентската институция бе единствената, която застана зад законния митинг на българските жители, разяснява пред " Денят стартира " депутатът Петър Куленски. Очакванията на Политическа партия са президентът да продължи да извършва конституционните си пълномощия, като балансира сред обособените управляващи.



Не мисля, че нещо може да попречи на нашите връзки, ние си сътрудничим по един прелестен метод с институцията и с господин Радев, съобщи Куленски. Един от главните цели на съдружното ръководство е правосъдната промяна и съгласно Куленски, президентската институция също може да сътрудничи в реализирането й

За нас президентската институция е значима, тъй че във всеки един миг ще се обръщаме за разговор с нея за разрешаване на рецесиите. Правителството ще е склонно да се съобрази с наложено несъгласие от президента, стига то да е стимулирано, акцентира депутатът. Правомощията на президента са категорично планувани в конституцията, тъй че спор за увеличението им сега не е на дневен ред, добави Петър Куленски.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР