Ние не можем да си представим, че някой ни мами

...
Ние не можем да си представим, че някой ни мами
Коментари Харесай

Признаците на човек със зла душа!

 Untitled-5

Ние не можем да си представим, че някой ни мами или ни предизвиква болежка напълно съзнателно и без никакви скрупули на съвестта. Не можем да си представим, че някой ни лъже и си измисля истории, с цел да скапе репутацията на някого или още нещо такова и не знаем каква е същинската причина за всичко това.

Да предизвиква болежка и опустошения (емоционална, физическа, материална …) на човек! За страдание всички знаем, че такива хора в действителност съществуват!

Следните признаци значат, че евентуално общувате  с демонски зли хора! Ако в действителност познавате хора с това държание, мощно ви предлагаме да стоите надалеч от тях!

Хората със зла са специалисти в основаването на безпорядък и спорове.

Те нормално:

– манипулират обстоятелствата,

– заблуждават,

– лъжат,

– заобикалят всякаква отговорност,

– отхвърлят действителността,

– измислят си истории.

Хората със зла душа са специалисти по измами на хората с ласкателни думи.

Но в случай че погледнете живота им или последващите им думи, ще осъзнаете, че такива хора в никакъв случай не се трансформират и че в никакъв случай не „ влагат “ в напредък или развиване. Животът им е заблуда и те се „ зареждат “ от  страданията на другите хора!

Хората със зла душа постоянно желаят да имат надзор над другите и техният престиж е  личното им его

Те отхвърлят противоположната връзка  и създават свои лични правила на живот, като  не обръщат никакво внимание на моралните правила и полезности.

Хората със зла душа залагат на съпричастността на положителните хора и се пробват да ги заблуждават

Изглежда, че това е по този начин: те изискват състрадание, само че самите те не го дават. Те желаят топлота, амнистия и непосредственост от тези, които са били принудени да страдат, без състрадание към тяхната болежка, без същинско желание да поправят вредите или да си възвърнат изгубеното доверие.

Хората със зла душа нямат съвест и не знаят смисъла на думата – разкайване

Те даже не се борят със своите грехове или завист, те в действителност се любуват на всичко това – и от самото начало се маскират като благородни хора.

esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

На Земята има три типа хора: Тела с Душа „ Нешамах, с животинско схващане и Децата на дявола

 

 Третият тип – децата на дявола. Това е тяло, плът и зли духове. Те са дейни разрушители, кървави революционери – тези, които проливат кръв. Това са: нашественици, бандити, крадци, садисти,…

Цялата публикация

Къде душата крие страданията си? 7 типичен психосоматични болести

 

Кое в действителност е най-важното:  ако  е невероятно да се промени обстановката, променете отношението си към нея! „ Болест на нервна почва “ – така  ние нормално назоваваме психосоматичните разстройства. Името на тези…

Цялата публикация

Висша Практика за изцеляване на душата

 

Представете си, че Светлината на Душата ви се разпръсква из  Вселената и прави  чудеса за вас… Започваме: Застанете по този начин, че да можете да извършите няколко стъпки обратно. Всяка стъпка назад…

Цялата публикация

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР