„Ние не говорим за изтегляне на ИТН от правителството, говорим

...
„Ние не говорим за изтегляне на ИТН от правителството, говорим
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Депутатите от ИТН не са съвсем наясно какво предстои


„ Ние не приказваме за евакуиране на Има Такъв Народ от държавното управление, приказваме за евакуиране на Слави Трифонов “, разяснява в предаването „ Тази заран “ вицепремиерът Борислав Сандов.

„ Слави Трифонов не приказва с държавното управление, не приказва с публично. Той само се появява във Facebook и пуска някакво трагично видео. Неговото шоу на процедура сега доста вреди на България, тъй като даже депутатите на Има Такъв Народ не са напълно наясно какво тъкмо следва “, сподели още Борислав Сандов.

По думите му една огромна част от тези хора желаят фактически да има смяна, битка са с корупцията, битка за правосъдна промяна, само че някак си стоят в очакване.

„ Не може в страната нещата да зависят от един човек, който е самоизолиран “, уточни Сандов.

Според него е рисково България да остане без работещ парламент, тъй като в една среда, в която ние имаме война на 300 km от нас, когато няма парламент, ние нямаме опция да взимаме значими решения в една динамична среда, обвързвана с българската сигурност.

„ Демократична България “ изрично сподели, че оставаме в границите на това държавно управление, уточни Борислав Сандов.

„ Ще опитаме да върнем Има Такъв Народ към парламентарното болшинство, към ръководството на страната в тези сложни времена “, безапелационен беше той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР