Ние каним останалите политически сили на разговор. Интересно как ДБ

...
Ние каним останалите политически сили на разговор. Интересно как ДБ
Коментари Харесай

СЪМНЕНИЕ: ГЕРБ се чуди дали е имало купуване на гласове в община, в която спечели ДБ

Ние каним останалите политически сили на диалог. Интересно по какъв начин Демократична България приказват за конституционни промени, а отхвърлят изобщо диалог. Ако отхвърлят диалог, значи ще вървим на избори. Няма опция за държавно управление с Движение за права и свободи и " Възраждане ". Дори да имат предпочитание, ние по никакъв метод не бихме вкарали " Възраждане " в ръководството в този миг. Този коментар направи пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

" ГЕРБ сигурно ще предложи държавно управление, даже кабинет на малцинството, а депутатите да решат дали го поддържат или не ", добави той.

Не е време за игри и закачки. Няма да подкрепим предложенията на Политическа партия по никакъв метод, тъй като значи да банкрутираме страната. С третия мандат може да се сътвори държавно управление, само че нито ще е проевропейско, нито антикризисно. Ще е нещо краткотрайно за зимата, сподели още Биков.

Той разяснява и вероятността за платен избор през преференции.

" Демократична България " е първа мощ във видинската община Грамада. Дали там популацията е демократично? Там имаме подозрения за пазаруване на гласове. За Симитли и преференциите на Стефан Апостолов нямаме никакви подозрения. Той постоянно прави тези преференции, даже и когато вътрешен министър беше Бойко Рашков ", сподели Биков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР