Ние жените се страхуваме от самотата, от това да не

...
Ние жените се страхуваме от самотата, от това да не
Коментари Харесай

От какво се страхуват мъжете?

Ние дамите се опасяваме от самотата, от това да не напълнеем, от буболечките и какво ли още не...Какви ли са страховете на мощния пол обаче?

Мъжете се опасяват от децата

Особено в случай че не са подготвени за тях. Мъжете признават, че един от най-големите им страхове е пробата да не покаже две чертички ;) Оказва се, че мъжете доста ги е боязън от бебетата, които символизират обвързване, отговорности и като цяло ще им се наложи да пораснат в случай че ги сполети тежката орис обичаната им да се окаже бременна.

Мъжете се опасяват от мощните дами

Имаш повече пари от него, властна си, самоуверена си и знаеш какво правиш с живота си? Това е гаранция, че ще го уплашиш. Мъжете ги е боязън от мощните и съумелите дами, с цел да не бъдат засенчени от тях. Силният пол държи да си остане мощен (поне засега) и мисълта, че ти си по-силна от него, напряко го ужасява.

Мъжете се опасяват да не оплешивеят

Косопадът също се подрежда в топ 3 на мъжките страхове. Неясно за какво оплешивяването е по-драматично за него, в сравнение с за теб. Мъжете ги е боязън от това да изгубят косата си и като наближи възрастта това да се случи, те стартират какви ли не експерменти, с цел да спрат процеса. Ако искаш да уплашиш мъж, кажи му, че оплешивява:) 

Мъжете се опасяват да не ги зарежеш

Звучи необичайно и не се връзва доста с мъжките страхове от обвързването. Оказва се, че мъжете по-скоро ги е боязън да не бъдат изоставени. Силният пол очевидно обича да е по-силен и в разделите. Той се ужасява единствено при мисъта ти да го скъсаш, а не той теб.  

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР