Ние, жените, наистина сме фантастични! Освен, че сме по-красивата половина

...
Ние, жените, наистина сме фантастични! Освен, че сме по-красивата половина
Коментари Харесай

11 гениални изобретения, създадени от жени за жени!

Ние, дамите, в действителност сме фантастични!

Освен, че сме по-красивата половина на човечеството и вършим света по-хармонично място, сме доста изобретателни, идейни и способни да изобретим гениални неща.

Затова и през днешния ден взехме решение да ви разкажем за 11 велики настоящи към днешна дата изобретения на няколко наши сестри-жени, които са създадени особено с мисъл за нежния пол.

Кои са те, какво е тяхното предопределение и по какъв начин трансформират към по-добро всекидневието ни - ще разбере в идващите редове:

Атена (Athena)

Тази дребна симпатична "джаджа ", наречена Атена, е идеална за дами, които постоянно пътуват, тичат в парка и водят деен метод на живот. Продуктът е изобретен от Ясмин Мустафа и задачата му е да изпраща сигнал до околните ти къде се намираш тъкмо в този миг (включително има алтернатива да служи като паник бутон, в случай че на притежателката му й се случи нещо). Устройството е много комфортно за необвързани девойки, които живеят в огромни мегаполиси.

 й SheKnows

Белабийт (Bellabeat)

Бела, както ще я назоваваме в резюме, е симплициран био тракер, който е комфортен освен във фитнеса и по време на спорт, само че и в всекидневието. Водоустойчив е и е подобаващ за всички тези, които биха желали да наблюдават физическата си интензивност, само че смарт часовниците им се костват прекомерно комплицирани и объркващи. Бела е основана от словенката Урска Сърсен, може да се носи като гривна или колие и е хубав и функционален артикул (включително да се прикачи комфортно към сутиена или към бельото).

 й SheKnows

Файнъс (Finess)

Файнъс е основан от Джена Монс Андерсън и оказва помощ на дамите, които страдат от загуба на надзор върху пикочния мехур да се усещат по-уверени по метод, който е по едно и също време предпазлив и ефикасен. Изработен е от супер мека пяна и се слага по сходен на дамската превръзка метод. Изобретението е доста уместно за дами с подобен здравословен проблем по време на спорт, при дълга разходка, даже и при кихане или по-емоционален смях.

 й SheKnows

Съндър грил (Cinder Grill)

Мечтали ли сте да можете да готвите като професионален началник, само че все пак към момента се случва да прегаряте постоянно своите ястия? Е, тук на помощ идва Съндър грил, за който би трябвало да благодарим на приключилата Харвард Юинка Огунбиу (Yinka Ogunbiyi), която изобретява грил, които да се употребява в затворено пространство. Представете си - оставяте го в кухнята, свързвате го с мобилно приложение на телефона и можете да готвите храната с перфетната температура. И всичко това единствено през смарт телефона!

 й SheKnows

Комплект за пътешестване Варелис (Varelis Cyber Security travel kits)

Когато сме постоянно в придвижване (и, да си го кажем напряко, всички ние сме непрекъснато в движение), ни се желае да вземем всички значими неща с нас. С тази концепция Лора Бел основава комплектът за пътешестване Varelis Cyber, който съхранява несъмнено всички скъпи данни от преносимия компютър ни, от телефона ни, от портфейла ни. Те може да са свързани с работата ни, с персоналния бизнес или просто с живота ни, само че при всички случаи е добре да ги опазим виртуално. А какво по-добро решение от кабели за блокиране на данни или USB ключове за отбрана, каквито съдържа този комплект.

 й SheKnows

Лиа (Lia)

Лиа е тест за бременност като всички останали, само че направен по този начин, че да не замърсява околната среда. Замисляли ли сте се какъв брой боклук основават употребяваните пластмасови проби за бременност, в случай че не се рециклират? С тази концепция Бетани Андерсън и Анна Каунтуриър изобретяват ефикасната Лиа, която е напълно от устойчиви, биоразградими материали и даже може да се изхвърли в тоалетната откакто извърши задачата си.

 й SheKnows

Лайънес (Lioness)

Всички модерни дами търсят съвършеният оргазъм. Е, изобретателките на този новаторски смарт вибратор настояват, че имат "ключа " към него. Те са Лиз Клингер и Анна Лий и основават "лъвицата " Лайънес. Той оказва помощ за постигането на по-добри оргазми, защото пресмята действителните данни от възбудата и достигането до кулминационния миг благодарение на приложение в телефона. Изработен е от висококачествени материали и не съдържа фтилати.

 й SheKnows

Рийл (Reel)

Това е едно доста потребно мобилно приложение и в този момент ще ви разбираем за какво. Създадено е от Даниела Коренте през 2016 година и съставлява платформа за извършване на покупки "без скрупули ". Как работи? Избирате продуктите, които желаете да си купите (Рийл си партнира със стотици огромни вериги магазини), избирате какъв брой скоро желаете да притежавате покупките си и свързвате системата с банковата си сметка. Предварително задавате на приложението какъв е вашият шопинг бюджет за месеца и в случай че към този момент сте го надвишили, Рийл ще ви разреши да си купите определените неща, единствено че идващия месец!

 й SheKnows

Кова (Kova)

Кова съставлява новаторска отбрана за главата и тялото по време на каране на колело, ролери, скутер, скейтборд. Създаден е от Рейчъл Беньола и удобството му е в това, че е каската за глава е сгъваема и е с 3 пъти по-малък размер и 3 пъти по-малка тежест от общоприетата. За да не се постанова да имаме опрощение да не носим такава. Концепцията на Кова за безвредно каране на велосипед е обвързвана и с това да бъде елементарно портативен, лек и да може да се събира в багажа ни, без да заема доста място.

 й SheKnows

Бранч Бейсикс (Branch Basics)

Всички би трябвало да чистим - това е една от тези нужни несгоди в живота ни. Въпреки това, по време на този развой, не е добре да се излагаме на въздействието на нездравословните отрови в препаратите за хигиена на дома. Така се ражда концепцията за наличен и резистентен почистващ артикул с многофункционален разтвор (концентрат, който да можете да разреждате с разнообразни количества вода според от вашите потребности за почистване). Създателите Марили Нелсън, Алисън Евънс и Кели Лавъл изобретяват Бранч Бейсикс особено за дами, тъй като знаят, че точно представителките на нежния пол вършат това по-често, а множеството такива артикули съдържат нездравословни консерванти или отрови, които попиват по кожата или неизбежно се вдишват.

 й SheKnows

Раници герои (Hero backpacks)

Това не са елементарни раници, тъй като те носят мощно обръщение. Основателката на марката Алиса Лентц основава всяка раница, разказваща историята на храбър преселник, човек на цвят или жена, която е трансформирала света по някакъв метод. Мисията на раниците "герои " е да предизвиква равенството и толерантността, а фактът, че част от постъпленията отиват за поддържане на специфична стипендия за заслужили девойки, потвърждава, че компанията поддържа напълно тази идея.

 й SheKnows

Е, убедихте ли се към този момент, че ние, дамите го можем (и го можем доста по-добре)? Надяваме се тази публикация да ви послужи като ентусиазъм. И даже да не изобретите нещо толкоз огромно, то най-малко да ви помогне да повярвате в себе си и да създадете нещо прелестно, даже и да е единствено за вас или вашите близки!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР