Ние идваме!“ изрази остро възмущение от , заявена в Брюксел,

...
Ние идваме!“ изрази остро възмущение от , заявена в Брюксел,
Коментари Харесай

И от „Ние идваме!“ осъдиха остро изявлението на Радев в Брюксел

„ Ние идваме! “ изрази остро отвращение от, декларирана в Брюксел, че България не би трябвало да изпраща оръжие за Украйна .

„ В рамките на спор, който е директна опасност за Европейския съюз от една страна и прегазва интернационалния правов ред, от друга, сходни изявления слагат България в позата на въздържан съдружник на Путин “ , пишат от „ Ние идваме! “ в позиция, публикувана до медиите.

Оттам припомнят, че страната ни е част от цивилизования свят и сходна антихуманна бездейност оставя чувството за обслужване на непознати ползи . Според тях изявлението на Радев опонира напълно на решението , взето в Народното събрание в една парламентарна република.

„ Дълбоко се надяваме, че в случай че страната ни бъде нападната, висшият главнокомандващ няма да откаже оръжие, изпратено от съдружниците ни и няма да отиде да уговаря мир с агресора, за сметка на българската суверена територия и макар човешките жертви “ написа още в позицията.

По-рано през днешния ден против изказването на Радев в Брюксел. Според тях президентът за следващ път е сложил под подозрение стратегическите ползи на България като пълностоен член на Европейския съюз /ЕС/ и НАТО

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР