Ние, хората, много често бъркаме повод с причина. Просто, често

...
Ние, хората, много често бъркаме повод с причина. Просто, често
Коментари Харесай

Трифонов: ПП-ДБ, това е срам и доказателство за липса на морал! Карате се, а Асен решава. Оставка

Ние, хората, доста постоянно бъркаме мотив с причина. Просто, постоянно не вършим разлика сред двете. От дребен аз си дублирам, че би трябвало да върша тази разлика, тъй като тя е основополагаща в човешките взаимоотношения. Примерно: караш се с жена си и смяташ, че това е повода за вашите неприятни взаимоотношения, а в действителност това е мотивът. Причината евентуално е несходство в характерите. И, за какво умнея по тези психически въпроси? Защото следя през днешния ден какво се случва в Народното събрание и държанието на ПП-ДБ е подобен позор и такова брутално доказателство за липса на морал, адекватност, и за това да не различаваш мотив и причина.
Поводът е избирането на подпредседател на Националната здравноосигурителна каса. Там има 8 милиарда и здравето на всички българи. Председателят на НЗОК е персонален избор на Асен Василев, а подпредседателят е избор на сътрудниците на ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Те желаят подпредседателят да е техен, с цел да може да управлява ръководителя.
Но, Асен Василев не ще, задейства Кирил Петков и ето ти скандал в Народното събрание. Карат се, псуват се на майка и всичко това за контрола на парите за здравето на хората. Но това е единствено мотивът. Причината е безспорната неплатежоспособност на тази сглобка и излъченото от нея държавно управление. Доказателствата и мотивите са ежедневни.
Днес просто е един от крещящите мотиви за всичко това, което ви споделям. Единственият излаз, с цел да избегнем неуспеха от некомпетентността на тези хора, да избегнем ежедневния позор от тяхната липса на морал, единственият излаз е това държавно управление незабавно да си подаде оставката.
От Facebook профила на водача на Има Такъв Народ Слави Т. Трифонов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР