Ние бърза работа нямаме, основната ни цел е направата на

...
Ние бърза работа нямаме, основната ни цел е направата на
Коментари Харесай

Борисов: Христо Иванов, за какво да ви се реванширам, бе, братко?

Ние бърза работа нямаме, главната ни цел е изработката на държавно управление, а не избирателен кодекс за след 4 години, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се разгневи на Демократична България и показа недоволството си на брифинг в централата на партията си. БСП бил съдружен сътрудник на ДаБг. ДаБг и ДСБ пък са били коалиция с мен. Това е истината. После бяхме и с патриотите. Сиреч тогава, за какво приказваме лъжи. Напомняйте тия неща, тъй като очевидно хората го не помнят. И ето Христо Иванов продължава - имало  коалиция на реванша. Кой реванш, бе братко, на кое да ви се реванширам?, изригна някогашният министър председател на брифинг в централата на ГЕРБ.

Че аз бих могъл да дойда по домовете ви да ви екстрахирам нелегално, аз съм демократ и сходно нещо не мога да си го помисля, съобщи Борисов.

Наслагахте вашите, които се провалиха във всичко, тъй като вие, сътрудници от ДаБг застанахте съучастници по тематиката Лукойл, в газа. Вие, уважаеми, не гласувахте по време на вашето държавно управление с Българска социалистическа партия. А в този момент, когато лидирахме ние, то с нашите депутати, минават огромни мнозинства. Айде малко да се смирим, прикани Борисов. Истинската задача пред нас не е Изборният кодекс, а да се сформира техническо малко държавно управление, с цел да мине зимата, акцентира Борисов.

Обичате да спите до късно, може би месец ви е необходим. Добре, ще ставаме рано, за седмица ще го създадем. Вие работите по 15 часа, ние по 18, това са 150 работни часа, пресметна Борисов.



" Ние постоянно сме поддържали машинното гласоподаване. Ние бърза работа нямаме, главната ни цел е изработката на държавно управление, а не избирателен кодекс за след 4 години ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг преди минути. 

" Борисовки? Лоши Борисовки няма. Ние въведохме машинното гласоподаване ", добави той. 

По мотив бежанските талази, които в последно време от ден на ден се усилват, Бойко Борисов съобщи:

" Ние сме носители на смяната. Изчегъртахте за две години всичко и не престават безобразията. Преди две години нямаше късмет да има бягащи, и то в София, бежанци. Поради неспособно управление избиха служителите на реда. "

" Благодаря на Христо Иванов за ласкателството за Борисовите машини. Той твърди, че убеждаваме хората, че би трябвало да ги е боязън от машините. Христо, по какъв начин убеждаваме хората? Ние ги въведохме. Опитваш се да манипулираш, само че това не го можеш колкото мен. Аз в никакъв случай не съм бил в коалиция с Българска социалистическа партия. Ти беше част от всички обири. С кое право? ", добави Борисов.

Борисов конкретизира, че същинската отговорност пред партиите е да се сформира техническо, малко държавно управление, най-малко до момента в който мине зимата.

" Не измествайте тематиката. Ще седнем и ще създадем държавно управление. Вие обичате да спите до късно и по тази причина един месец ви е необходим. Ами ще ставаме по-рано. А и то не е комплицирано ", сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР