Ние, актьори, режисьори, художници - хората на изкуството, които правят

...
Ние, актьори, режисьори, художници - хората на изкуството, които правят
Коментари Харесай

Големият Славчо Пеев нахлу в ефира и каза тъжната истина за България: Днес не ми се плаче, но

Ние, артисти, режисьори, художници - хората на изкуството, които вършат в действителност изкуство, сме привикнали да не плачем. Свикнали сме да се борим сами, сами си вършим това, което ни ражда нашата глава и сърце. Днес не ми се плаче, не трябва, тъй като с молби, рев и скептицизъм на никое място нищо не е станало по-добро.

Това сподели артистът Славчо Пеев в студиото на " Денят ON AIR " точно на Коледа. Според него би трябвало да създадем по този начин, че всеки, които пристигна и слуша нещо от нас, да има вяра, тъй като всичко, което вършим, е бъдеще, религия.

" Без религия нашата специалност е безсмислена. Всеки би трябвало да направи нещо, с цел да не бъде по този начин, само че с приказки няма да стане. Ние приказваме от сцената на театъра, само че не ни чуват. Все по-малко и по-малко политиците ни чуват. Не е въпросът да е политика, а би трябвало да е образование ", сигурен е Пеев.

Той е безапелационен, че в спектакъла " Да, господин министър председател " репликата " Важното е това, че би трябвало да се лишим от много неща, с цел да го имаме доста повече по-късно " разказва тъкмо това, което би трябвало да създадем, с цел да се оправи нашата страна и да тръгнем по един по-добър път.

" Ние сме се лишили от доста неща. Ние сме последни в Европа по много ранглисти. 20 лева не е предоставяне на повече пари, това е обидно. В България политиката стана доста комплицирана, тъй като децата и младежите потеглиха на открито. Просто беше, когато си стояхме тук, само че в този момент е друго ", счита артистът.

Все отново артистът мисли, че би желал да види нещо хубаво и положително в България, само че за жал не става.

" България е ужасно доста ни е дала тази територия, дава ни доста благоприятни условия, които не използваме. Ние имаме море, имаме планини. Дадено ни е тук да идва половин Европа ", добави той пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР