Нидерландският парламент прекъсна току-що започналата си лятна ваканция заради рязкото

...
Нидерландският парламент прекъсна току-що започналата си лятна ваканция заради рязкото
Коментари Харесай

Нидерландия би Covid тревога, затвори заведенията

Нидерландският парламент прекъсна преди малко почналата си лятна почивка поради внезапното увеличение на случаите на ковид в страната. Депутатите имат намерение да проведат особено съвещание, което е планувано за сряда, съобщи ДПА.

Министърът на опазването на здравето Хуго де Йонге по-рано разгласи паника, откакто здравните управляващи регистрираха 10 345 нови случая сред през вчерашния ден и през днешния ден по отношение на под 7000 предходния ден и 1100 седмица по-рано.

Предвид това развиване страната още веднъж стегна редица противоепидемични ограничения.

Клубовете и нощните заведения от през днешния ден още веднъж би трябвало да останат затворени, а заведенията за хранене стопират работа в среднощ. Фестивали и други огромни събития, където не може да се подсигурява безвредна отдалеченост сред присъстващите, още веднъж са неразрешени.

Правителството се притеснява, че на страната още веднъж ще бъде даден статут на рискова зона и ваканционните пътувания няма да са вероятни.

Нидерландия анулира съвсем всички коронавирус ограничавания на 26 юни. Това решение бе необятно подложено на критика като преждевременно и безгрижно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР