Нидерландия направи най-добрия коледен подарък на всички евроскептици, на популистките

...
Нидерландия направи най-добрия коледен подарък на всички евроскептици, на популистките
Коментари Харесай

Нидерландия направи най-добрия коледен подарък на всички евроскептици: Вицепрезидентът

" Нидерландия направи най-хубавия коледен подарък на всички евроскептици, на популистките партии и на тези, които не желаят да има мощна Европа. С решението си толерира двойните стандарти, а не те са в основата на основаването на Европейския съюз. Това решение опонира на полезности като взаимност, съпричастност, взаимна помощ, взаимно почитание. Решението на Нидерландия е и пренебрежение към паметта на българските жители, които изгубиха живота си, защитавайки българската страна от мигрантския поток.

Имам обръщение към всички български политици – дано решението на Нидерландия да не се трансформира в мотив за нови вътрешнополитически и междупартийни конфликти. По тази тематика ползата на България е над всичко това.

Нека да оставим българската дипломация, която работи извънредно интензивно през последните месеци, да довърши своята работа. Все още има няколко форума на европейско равнище, на които ще взе участие България и президентът Радев ще отстоява българската позиция. Битката продължава! ", съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова.

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР