НФСБ ще предложи в коалицията на Обединените патриоти оставката на

...
НФСБ ще предложи в коалицията на Обединените патриоти оставката на
Коментари Харесай

НФСБ ще предложи в коалицията на ОП оставката на Николина Ангелкова

НФСБ ще предложи в обединението на Обединените патриоти оставката на министъра на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила.

Това ще се разиска на съдружен съвет. Ангелкова покровителства мутрите в туризма. Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила няма вкус към министерския пост. При нас няма принцип стани да седна. Може да се откри специалист от НФСБ, който да поеме поста. Това съобщи в предаването "Офанзива " заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев.

"Няма да подкрепим утвърждението на Истанбулската спогодба в пленарна зала. Идеята за референдум не е обсъждана в обединението на Обединените патриоти, тъй като няма да е годен и деен. Това е ненужно харчене на пари ", сподели Борис Ячев.

"Има прискърцвания в Обединените патриоти. Валери Симеонов е прочут с директния си звук. Каруцата скърца, когато върви. Има неща за които трите обединения не са на едно мнение, само че в последна сметка излизаме обединени. Когато каруцата не скърца е рисково за Оперативна програма и формата на държавното управление. Няма провал и проблеми в обединението ", добави Ячев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР