НФСБ няма да подкрепи днес законопроекта за горивата стана ясно

...
НФСБ няма да подкрепи днес законопроекта за горивата стана ясно
Коментари Харесай

НФСБ няма да подкрепи законопроекта за горивата


НФСБ няма да поддържа през днешния ден законопроекта за горивата стана ясно от отворено писмо до медиите. Според тях законопроектът е недопустим и ще ощети стотици дребни дистрибутори на течни горива.

От НФСБ прецизират, че във връзка изказвания на представителите на „ Атака ” и Вътрешна македонска революционна организация – Волен Сидеров и Искрен Веселинов, за реализирано единодушие по Законопроекта за административното контролиране на икономическите действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис, са безапелационни, че това не дава отговор на истината.

Според един от вносителите - Емил Димитров, законопроектът има за цел да направи разграничаване сред белия и сивия бранш при търговията с горива и да откри цялостен надзор върху придвижването, потреблението и продажбата им, с цел да спрат злоупотребите и да се изпълни хазната. 

Земеделски производители, дребни търговци и превозвачи обаче стачкуваха и упрекнаха Димитров в лобизъм в интерес на огромните в сектора. На тяхна страна застана вицепремиерът Валери Симеонов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР