НФСБ няма да излезе от управлението, доколкото чухме всички, каза

...
НФСБ няма да излезе от управлението, доколкото чухме всички, каза
Коментари Харесай

Каракачанов: НФСБ няма да излезе от управлението, доколкото чухме всички

" НФСБ няма да излезе от ръководството, доколкото чухме всички ", сподели вицепремиерът Красимир Каракачанов, като посочи, че по този начин мисли, съобщи Българска телеграфна агенция. 

" Трусове не бих споделил, както може би към този момент сте привикнали, тематиките вместо да се обясняват посред ни, се обясняват през медиите, за жалост ", разяснява той в отговор на въпрос.

" Не споделям сходен метод, в случай че имаш да казваш нещо на съдружните си сътрудници, обикновено е да го кажеш в подобаващия формат, а не през медиите ", добави той. Каракачанов обаче счита, че Валери Симеонов е прав в едно - не би следвало при всеки случай, когато някоя част от обществото " изиска кръв ", да жертваш министри без даже да изчакаш резултатите от следствието.

" Съгласен съм, както е мое право аз да показвам хората, които излизат от Вътрешна македонска революционна организация било за министри, за заместник-министри, по този начин е обикновено и министър председателят, като водач на най-голямата партия в обединението, да си показва министрите или да взема решение по кое време да ги отзове ", разяснява Каракачанов. Въпреки това мнението му, което той ще изрази през днешния ден, е, че няма никакво съображение да се желае оставка на някои от министрите, най-малкото свързани с злополуката. " Визирам министър Нанков ", посочи Каракачанов, който дефинира сътрудника си като извънредно трудолюбив, деятелен и способен министър. " Не следва да се подхожда по този метод, това е моето мнение, само че в случай че министър председателят държи на тези промени, ние сме длъжни да ги уважим, тъй като това е негова квота ", уточни вицепремиерът Каракачанов. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР