Независимо каква е хигиената ни на живот и с какво

...
Независимо каква е хигиената ни на живот и с какво
Коментари Харесай

Съдовете Flaska структурират чешмяната вода за пет минути

Независимо каква е хигиената ни на живот и с какво се храним, има едно нещо, което непроменяемо постъпва в тялото ни всеки ден – водата.

В взаимозависимост от възрастта и натоварването ни, на ден се предлага да изпиваме приблизително сред литър и половина и два литра вода. От нея и от нейното качество зависи поддържането на виталните функционалности на тялото. Затова, подготвени ли сте да извършите радикална смяна в качеството на водата, която пиете?

Съдовете на словенската марка Flaska структурират водата, като трансформират структурата й до тази на изворната вода – живата вода в природата. Доказано е, че по този начин структурираната вода е с понижена генотоксичност, т.е. понижено е рисковото деяние на съдържащите се в нея рискови субстанции и химични детайли (бисфенол А /BPA), антимон и други върху човешкия организъм.

Тези субстанции попадат в питейната вода от пластмасата на бутилките, в които тя се съхранява, от тръбите на водопроводната мрежа или по други аргументи.

 Съдовете Flaska структурират чешмяната вода за пет минути

Как съдовете Flaska трансформират структурата на водата

Стъклото съдържа 71 % силициев диоксид. Чрез специфична технология и устройство, създадени в Германия се програмира стъклото, като това се прави в условия на ниско-честотно електромагнитно поле. Носители на информацията са силициевите атоми от състава на стъклото.

За позитивното деяние върху молекулите на водата е задоволително тя да престои в съда единствено пет минути. След това, тя е непроменена на тип, само че доста хора я усещат с по-мек и даже леко по-сладникав усет. Много забавен е опитът с лимонадата – при него лимонадата от бутилка Flaska се оказва с по-лек и по-малко кисел усет от тази, която е престояла в елементарен съд.

Правени са и опити с поникване на житни растения, при които живителните свойства на структурираната вода подтикват семената да покълват по-бързо, в сравнение с в случай че са поливани с вода от елементарен съд.

Структурираната вода улеснява и форсира процеса на хидратация. Това значи, че течността доближава по-бързо до клетките и по този начин поддържаме тялото си хидратирано и равнищата си на сила постоянни. Един толкоз необходим жест на грижа в днешния метод на живот, който ни изправя пред ежедневни тествания и стрес!

 Съдовете Flaska структурират чешмяната вода за пет минути

Flaska оферират бутилки, гарафа, фруктиера и чаша, като за всички с динамично всекидневие най-полезна и комфортна е бутилката. Предлага се в размери от 300, 500 и 750 мл, а ние останахме впечатлени от обстоятелството, че бутилката е проектирана по този начин, че да е задоволително здрава, само че и комфортна за носене. Това прави бутилката на Flaska незаместим всекидневен сателит на всички места, за което способстват и доста симпатичните и разнородни дизайни на калъфите на бутилката (Още от тях разгледайте в галерията ).

Действието на бутилката (както и на останалите съдове) остава непроменено най-малко четири години, след което лека-полека понижава. Стъклото не трябва да се мие в съдомиялна, а единствено на ръка с вода и елементарен препарат за съдове. От компанията подменят капачката изцяло гратис при зародили недостатъци от приложимост.

Освен изгодите за здравето ни, бутилката Flaska носи и изгода за околната среда. С нея отстраняваме потребността от потреблението на пластмасови бутилки. От Flaska напомнят, че световно едвам 18% от пластмасата за еднократна приложимост се рециклира, а останалата се натрупва във тип на боклуци.

Още доста потребна информация за съдовете за структуриране за вода Flaska можете да получите на формалния им уебсайт flashka.bg.

Oще Здраве от MissBloom:

Защо е потребно да упражняваме по 10 минути

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР