Независимо какъв е размерът, с който природата ви е дарила,

...
Независимо какъв е размерът, с който природата ви е дарила,
Коментари Харесай

Три упражнения ви делят от перфектния бюст

Независимо какъв е размерът, с който природата ви е дарила, вие може да коригирате и повдигнете гърдите си.

Най-добрият и наличен вид са упражненията, с които ще засилите и укрепите гръдните си мускули, които се намират под бюста. За задачата са ви нужни две гирички от по 5 или 10 кг. Правете посочените извършения две серии по 10-12 повторения, като почивате по минута сред сериите. Две-три тренировки седмично (но не в поредни дни) са ви изцяло задоволителни.

Гръдна преса

 Три извършения ви разделят от съвършения бюст

A. Легнете на скамейка. Вземете по гира във всяка ръка и ги вдигнете над гърдите. Повдигнете краката, като ги свиете под ъгъл 90 градуса, тъй че да са успоредни на пода. Ако ви е неловко, подпрете пети на пейката.
Б. Бавно спуснете ръцете си към гърдите и ги поставете в профил на тялото, до момента в който станат успоредни на пода. Задръжте за секунда и направете 10-12 повторения по две серии.

Лежанка

 Три извършения ви разделят от съвършения бюст

A. Началната позиция е като при предното упражнение. Този път дръжте гиричките една до друга.
B. Спускайте постепенно ръцете си от двете страни на тялото си, като лактите ви са леко свити. Задръжте за секунда, по-късно върнете в изходна позиция.

Стягане с длани

 Три извършения ви разделят от съвършения бюст

Това е едно упражнение, което може да вършиме когато и да е и на всяко място. Сложете ръцете си пред гърдите и започнете да натискате дланите си една в друга, до момента в който усещате, че гръдните ви мускули стартират да работят. Натискайте в продължение на 10 секунди. След това отпуснете за към 5 секунди. Повторете към три или четири пъти.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР