Независимо дали избраникът на сърцето ти е близък човек, когото

...
Независимо дали избраникът на сърцето ти е близък човек, когото
Коментари Харесай

Седем тайни знака, че те харесва

Независимо дали избраникът на сърцето ти е непосредствен човек, който виждаш всеки ден или просто загадка обич, има няколко знака, които ще ти подскажат до каква степен възприятията ви са взаимни. Ето ги и тях:

Близостта – в случай че те харесва ще желае да е покрай теб…физически. Наблюдавай дали съкратява дистанцията когато беседва с теб. Ако ти стори прекомерно близо, значи желае да се сближи с теб по всевъзможен метод. И още от езика на тялото:

Навежда се – накланя ли се към теб, когато разговаряте или чака ти да се приближиш, с цел да го чуеш? Ако той прави този жест значи те харесва в действителност. Това е доста елементарен трик да схванеш до каква степен си е паднал по теб. 

Погледът – гледа ли те в очите повече от няколко секунди? Това е сигурен знак, че те харесва, безапелационни са психолозите. Дълбочината на погледа на един мъж, постоянно е право пропорционална с дълбочината на възприятията му.

Веждите – още един безапелационен знак, че те харесва е в случай че повдига вежди когато те види. Това е гримаса, която мъчно се хваща, само че в случай че забележиш нещо такова си късметлийка и той те харесва. 

Разпитва – дочу ли, че е питал за теб общите ви другари и сътрудници? Когато харесваме мощно някого, постоянно желаеме да знаем повече за него. И колкото и да е угодлив Facebook откъм информация, не е задоволително. Рано или късно той ще има потребност да знае още и още за теб.

Запомня неща – помниш ли когато му сподели, че мислиш да си купуваш ролери. Ако месец по-късно те попита дали си харесала ролери, значи, че те слуша и внимава в това, което му казваш. А това в случай че не е знак, че те харесва…

Игнорира дамите в близост – това е най-сигурният симптом, че си пада по теб. Мъжете мъчно задържат вниманието си единствено върху една жена. Много малко мъже съумяват да пренебрегват останалите хубави дами, когато си в близост. Ако го направи – разновидностите са два – харесва те ужасно доста или просто е доста добър „ състезател ” и знае, че по този начин ще те впечатли. Стискаме палци да е първото ;) 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР