Независимо, че използваме лопати от хиляди години, уредът никога не

...
Независимо, че използваме лопати от хиляди години, уредът никога не
Коментари Харесай

Най-сетне – начин да копаем и плевим без натоварване на гърба

Независимо, че използваме лопати от хиляди години, уредът в никакъв случай не е получавал огромно внимание и нормално мнението е, че употребяващият лопата заплаща за труда си с разнообразни контузии в кръста и гърба. Нормално е обаче иновативността да ражда по-удобни уреди в тази посока и подобен е ръчният култиватор, съчетаващ няколко функционалности в себе си.

В предишното копаенето е било много уеднаквено – не е имало друг тип или размер лопати – всички са били идентични. Същото важи и за дизайна, който не се е смятал за значим. Едва в края на 19-ти век инженери са разкрили, че другият дизайн може да работи по-ефективно в някои случаи. Така пък строителните компании са почнали да пестят пари поради по-голямата си успеваемост. Здравата работа не би трябвало да се прави единствено с ръце – има просвета зад копаенето и това се отнася за дизайна на лопатите.

Именно дизайнът пък е основен в иновационния ръчен култиватор Торнадика 4в1. Той замества с изключение на лопата, и градинска мотика, вила и апарат за плевене. е направен от ръчно кована стомана, с цел да го използваш дълъг интервал от време. В същото време ергономичният му дизайн разпределя тежестта сред ръцете, гърба, раменете и краката, като по този начин оказва помощ да работим оптимално дълго и дейно.

Отърви се от плевелите и култивирай градината си с Топ Шоп Торнадика ръчен култиватор 4 в 1 – един апарат, който замества градинска мотика, вила, лопата и апарат за плевене.
Спираловидните му зъбци обръщат пръстта, дейно отстраняват плевелите и приготвят за садене. Уредът е лек и устойчив. Благодарение на ергономичния си дизайн и 3-те нагласящи се позиции на височина, градинарството ще бъде по-лесно, по-бързо и без доста старания. 3-те нагласящи се позиции на височина пък оказват помощ за удобството на хора с всевъзможен растеж.

За да обобщим, Торнадика:

1. Замества мотиката, когато би трябвало да обработваш и обръщаш почвата
2. Замества лопатата, когато искаш да копаеш в градината
3. С него плевиш, когато би трябвало да почистиш пространство за садене
4. Замества вилата, когато би трябвало да събереш оплевеното

Така че в случай че сте решили най-накрая да оптимизирате другояче тежката работа в градината, е едно ужасно решение.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР