Независимият депутат Радостин Василев обяви изненадващо, че ще се кандидатира

...
Независимият депутат Радостин Василев обяви изненадващо, че ще се кандидатира
Коментари Харесай

Радостин Василев обяви, че се кандидатира за кмет на София

Независимият народен представител Радостин Василев разгласи изненадващо, че ще се кандидатира за кмет на София, обратно на прогнозите, които го спрягаха, че ще се бори за кметското място в Плевен, където е изборният му регион. Василев разгласи решението си на нарочна конференция в Българска телеграфна агенция. Депутатът огласи и лозунга си, който гласи: „ Без ГЕРБ и Държавна сигурност в София “.

„ Абсолютни невежи “ назова той номинираните претенденти за кмет на София до момента, които, съгласно него, не разбирали от проблемите на София и по тази причина решил да се бори за кметското място. Василев разгласи осем целта, измежду които изреди градския превоз и паркирането, концесията на „ Софийска вода “, „ Топлофикация “, детските градини и нова детска болница.

Бившият народен представител от Има Такъв Народ и от Политическа партия възнамерява още да вкара нощно и хибридно разчистване на улиците, а чистотата в столицата, по думите му, е във опциите на общинската администрация. Депутатът има намерение да ревизира концесионните контракти за сметопочистване, тъй като се източвали милиони, по думите му.

„ Топлофикация “ пък постоянно се е употребила политически, сдружението има потребност от реформиране и преструктуриране, разяснява той. „ Всяка шахта е дупка в София “, установи Василев и даде обещание замяна на тролеи и рейсове, както и смяна в метода на възлагане на ремонтите. „ 15 пъти вършат паветата пред Народното събрание “

Радостин Василев счита още да не разрешава графитите, тъй като били белег на недостиг и бедност, изключително пък върху монументи на културата. По думите му, би трябвало да има особено указано място за това и на други фасади да бъде неразрешено.

Витоша да бъде превърната в състезателен център за зимни спортове с нови лифтове с целогодишен достъп, разгласи още желанието си кандидат-кметът. По думите му това ще реши казуса софиянци да се редят на 6-часови опашки в Банско.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР