От известно време насам в публичното пространство обикаля мълвата, че

...
От известно време насам в публичното пространство обикаля мълвата, че
Коментари Харесай

Пълен обрат със сватбата на Мария Илиева

От известно време насам в общественото пространство обикаля мълвата, че певицата Мария Илиева се е оженила скрито обичания си Александър Междуречки. Повод за тази вест даде самата поп звезда, откакто се появи с хубав пръстен на ръката си. 

Наскоро в свое изявление я притиснаха и тя сподели цялата истина за сватбата и изобщо първите й обществени думи за предприемача, на който роди дете, написа Блиц. 

" Аз имам няколко красиви пръстени, само че не са ми подарък от Алек. Той ми подарява доста красиви неща, обичам да си ги нося, тъй като са ми специфични. Но пръстен от Алек няма. Всичко е пред нас. Ние в този момент имаме други цели и не ни е непременно да се женим.

Може и това да стане един ден. Фен съм на празненствата, които се случват към една обич, а не толкоз на брака. Ти можеш да се вречеш във честност и обич на някого без да има очевидци. По-скоро обичайното празненство на мен ми харесва. Би било готино да си създадем един готин ваучър след време ", категотична е Мария, която опроверна слухът за женитба с Алек.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР