Независимата одиторска къща Делойт обяви, че коригираните отчети, подадени от

...
Независимата одиторска къща Делойт обяви, че коригираните отчети, подадени от
Коментари Харесай

Стана ясно какви са нарушенията на Ювентус

Независимата одиторска къща " Делойт " разгласи, че поправените доклади, подадени от Ювентус, дават прецизен обзор на финансовото положение на футболния клуб, само че показаха противоречие с размера на загубите, регистрирани през последните два сезона.

Кризата в торинския гранд се развихри с цялостна мощ в последните две седмици. Най-напред целият Борд на шефовете, отпред с президента Андреа Аниели, подаде оставка. А по-късно започнаха да излизат финансови проблеми, неточно счетоводство и фалшифицирани данъчни информации. 

В момента всички финансови интервенции на най-успешния италиански футболен клуб са обект на инспекция от прокурорите в Италия, от фондовия пазар, Лигата и министерството на спорта. Последните разбори са върху заплащанията на заплати.

От Ювентус отхвърлиха всевъзможни нарушавания и дадоха обещание да пази ползите си със спортни и правни средства. Миналата седмица след всеобщите оставки, клубът разгласява модифицирани финансови доклади. Съгласно новия проектобюджет, подписан предходната седмица, Ювентус понижи финансовите си загуби за сезон 2021-2022 от 254 милиона евро, които регистрира в началото, на 239 милиона. Пренаписването на финансовите доклади засегнаха и сезон 2020-2021, където загубата беше увеличена от 210 милиона на 226 милиона от европейската валута.

В своя одитен отчет, който е квалифициран във връзка незабавната среща на Борда на клуба на 27-и декември, " Делойт " твърди, че финансовият доклад дава " вярна и правилна картина " за финансовото положение на клуба към 30 юни 2022 година

Но имат някои забележки за метода, по който са записвани заплатите на футболистите през 2020-а и 2021-а година по време на COVID-19-периода, когато календарът беше нарушен. В резултат на тези дейности се оказва, че Ювентус е надвишил загубата си с 44 милиона евро и е подценил същата рубрика в доклада с 21 милиона. Клубът споделя, че не е склонен с резултатите от одита на самостоятелната компания, защото се базират на тълкования и тълкувания. Но също по този начин от Ювентус подсигуряват, че ще продължат да сътрудничат на управляващите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР